Publicitat

Tallem les vies a la repressió. Per la pau, la democràcia i la llibertat de premsa

Mals temps corren per a l’exercici dels drets que tant ens van costar conquerir després de la dictadura feixista. Aquests són vilment trepitjats, violentats, vulnerats, suprimits, assetjats, colpejats, igual que en aquells temps que voldríem oblidar.

I amb la manca fàctica d’exercici d’aquests drets, es trepitgen, violenten, vulneren, suprimeixen, assetgen i colpegen les persones.

Això que constatem avui en dia, al carrer, en la nostra vida privada i pública té un nom escrit en vermell. Es diu REPRESSIÓ.

Repressió que no ens deixa exercir lliurament la llibertat d’expressió i manifestació en una vaga general.

Repressió que no deixa els periodistes cobrir les notícies amb la impunitat i protecció que hauria de caracteritzar l’exercici d’aquesta professió, i poder així informar objectivament i de forma imparcial a la ciutadania de les coses que passen pel carrer.

Repressió que escanya la llibertat d’expressió i la llibertat de premsa i que ofega els drets fonamentals, polítics i civils.

11 persones, entre elles el nostre company Jordi Pascual, periodista i cap de redacció d’elCugatenc, imputades per exercir pacíficament drets i democràcia en quantitats industrials.

11 persones que per a mi vessen democràcia, pau i llibertat.

Ningú està a raser. L’atac és frontal i contra tot el conjunt de la societat. No tanquis els ulls, demà pots ser tu l’atacat.

Eva Lafuente Ballestero, jurista, politòloga i activista feminista i de drets humans

Notícies relacionades