Publicitat

Els equips del Qbasket es presenten al pavelló 3

Tots els membres del Qbasket Sant Cugat. Foto: Miquel Margalef 

En una escenografia més que envejable es van presentar ahir, 24 d’octubre, tots els equips de bàsquet que conformen el Qbasket de Sant Cugat i que participaran en la temporada 2015-16. L’equip de la ciutat encara la seva tercera temporada amb moltes esperances i ganes per realitzar una bona temporada a tots els nivells. Quique Aranda, president de l’entitat, ha agraït la participació de tots els pares i col·laboradors per la feina realitzada aquest últims anys. “Fem la presentació al Pavelló 3 perquè el 2 ja se’ns ha quedat petit”, insistia el president. Amb aquestes paraules i després d’organitzar la presentació per saber quin era l’espai de cada equip l’speaker ha donat el tret de sortida a la presentació.

Els protagonistes del migdia anaven saltant a la pista per la dreta i per l’esquerra a mesura que anaven sonant els seus noms pels altaveus. Els aplaudiments constants i sense aturador van acompanyar els noms dels jugadors del Qbasket que passaven entre el passadís format per tots els entrenadors i col·laboradors. En total 13 equips, des del Preinfantil fins al Sènior A Masculí, són els que es van presentar a la ciutat de Sant Cugat. Per tancar l’acte el regidor d’esports Eloi Rovira va desitjar els millors èxits a tots les equips presents a la pista. 

Podeu veure totes les fotos que van realitzar ahir al pavelló 3 en el nostre Facebook on us animem a què us etiqueteu a vosaltres mateixos i als vostres amics.

Notícies relacionades