17 curses en la 17a edició del Cros Sant Cugat

Imatge: Anna Poquet

Aquest diumenge 8 de novembre s’ha celebrat la 17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, gran esdeveniment esportiu que acull atletes de totes les edats, des de prebenjamins fins a sèniors. Organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat a través de l’OMET ( Oficina Municipal d’Esport).

Aquest any s’han incorporat diferents novetats, entre elles, l’entrenament previ que es va realitzar el cap de setmana abans de la competició i que va tenir una gran acollida amb la participació d’un centenar d’atletes, per tal de conèixer els diferents circuits, així com rebre una sèrie de consells, per poder afrontar, amb garantia d’èxit, aquesta prova, la utilització de xip d’un sol ús, un aparcament de bicicletes vigilat per nens i el fet de poder realitzar les inscripcions online.

Aquest any l’Associació Sant Cugat amb el poble Sahrauí (SCAPS) ha estat l’escollida per l’Ajuntament, per tal de col·laborar en el projecte social amb el pagament de 3€ per part de la categoria sènior i les donacions voluntàries de totes les altres categories i famílies en general que volguessin ajudar a aquesta associació. L’entitat ha aconseguit finalment, una recaptació de 650€.

Un total de 17 curses de diferents escoles i edats han participat en aquesta 17a edició així com la cursa Special Cros dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual i en la que han participat un total de 20 atletes.

Si voleu veure totes les imatges del Cros aneu aquí

Notícies relacionades