Esports

Els equipaments esportius tindran reglament de funcionament propi

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits administratius per elaborar el document, que ja s’havia començat a treballar a la taula del Consell Sectorial d’Esports. Fins ara, les instal·lacions esportives depenien del Reglament d’Equipaments Socioculturals.

Carla Casals: “Al final no te’n recordes tant de les medalles com de l’esforç que hi has posat”

La nedadora paralímpica ja retirada va tornar dimecres passat al CAR, on s’havia entrenat en els seus 13 anys com a membre de l’equip paralímpic espanyol, per parlar dels valors de l’esport portats a la vida en general.

Sant Cugat, el cinquè municipi català que esdevé Ciutat Europea de l’Esport

Seguint l’estel de Lleida, Castelldefels, Badalona i Mollet, la ciutat s’omplirà de més de 200 activitats esportives durant el 2018. Molts actes estan per determinar però es comencen a tancar per a un any en què l’activitat esportiva serà protagonista.

Pau Santos: “L’Handbol Valldoreix mai ha jugat a primera, seria molt maco arribar-hi”

El club ha vist com aquest estiu els canvis de l’Ajuntament quasi l’envien a Sant Cugat. Amb l’atzucac superat, preparen el seu segon torneig internacional i una temporada en què miren amunt.

El projecte dels nous vestidors de la ZEM Jaume Tubau estarà enllestit abans de l’agost

4RQ Enginyeria i Arquitectura, que ha presentat una baixa econòmica, ha estat l’empresa escollida al concurs públic. La construcció està subvencionada per la Diputació amb 480.000 euros.

L’Audiència pública debat sobre la comissió del Pla Estratègic de l’Esport

Un veí diu que no s’ha convocat mentre el regidor d’Esports defensa que sí tot i que en forma de grup de treball a partir del Consell d’Esports. Durant les properes setmanes es presentarà el document definitiu,

El Complex Esportiu de Valldoreix iguala els premis masculins i femenins d’un torneig de pàdel davant les crítiques rebudes

Diversos usuaris han alertat via xarxes socials que la dotació dels guardons femenins eren inferiors als masculins. Finalment, l’EMD i el Complex han demanat disculpes i han igualat el valor dels premis.

Joan Carles Pradell: “Els clubs que hem pogut combinar tennis i pàdel hem mantingut una massa social important”

El president del Club Esportiu Valldoreix parla amb elCugatenc en motiu del 50è aniversari de l’entitat, que es va fundar el 1967 com un club de futbol. Ara el tennis, és, però, la seva activitat més important.

Pàgines

Subscribe to Esports