Esports

Sant Cugat, el cinquè municipi català que esdevé Ciutat Europea de l’Esport

Seguint l’estel de Lleida, Castelldefels, Badalona i Mollet, la ciutat s’omplirà de més de 200 activitats esportives durant el 2018. Molts actes estan per determinar però es comencen a tancar per a un any en què l’activitat esportiva serà protagonista.

Pau Santos: “L’Handbol Valldoreix mai ha jugat a primera, seria molt maco arribar-hi”

El club ha vist com aquest estiu els canvis de l’Ajuntament quasi l’envien a Sant Cugat. Amb l’atzucac superat, preparen el seu segon torneig internacional i una temporada en què miren amunt.

El projecte dels nous vestidors de la ZEM Jaume Tubau estarà enllestit abans de l’agost

4RQ Enginyeria i Arquitectura, que ha presentat una baixa econòmica, ha estat l’empresa escollida al concurs públic. La construcció està subvencionada per la Diputació amb 480.000 euros.

L’Audiència pública debat sobre la comissió del Pla Estratègic de l’Esport

Un veí diu que no s’ha convocat mentre el regidor d’Esports defensa que sí tot i que en forma de grup de treball a partir del Consell d’Esports. Durant les properes setmanes es presentarà el document definitiu,

El Complex Esportiu de Valldoreix iguala els premis masculins i femenins d’un torneig de pàdel davant les crítiques rebudes

Diversos usuaris han alertat via xarxes socials que la dotació dels guardons femenins eren inferiors als masculins. Finalment, l’EMD i el Complex han demanat disculpes i han igualat el valor dels premis.

Joan Carles Pradell: “Els clubs que hem pogut combinar tennis i pàdel hem mantingut una massa social important”

El president del Club Esportiu Valldoreix parla amb elCugatenc en motiu del 50è aniversari de l’entitat, que es va fundar el 1967 com un club de futbol. Ara el tennis, és, però, la seva activitat més important.

Al setembre es donarà a conèixer si Sant Cugat esdevé Ciutat Europea de l’Esport

Durant els darrers dies un comitè de l’European Capitals and Cities of Sport Federation han visitat la ciutat per conèixer les instal·lacions i projectes esportius que s’hi desenvolupen. Hi ha cinc altres candidatures de l’Estat.

Oriol Antràs: "Pensem en la tècnica i la tàctica de l’esport però oblidem la importància de la gestió psicològica i emocional"

Oriol Antràs, director tècnic del programa d'activitats dels 30 anys de la UESC, explica els inicis del club així com els diferents projectes en els quals ha participat i participa el club. 

Jaume Garcia: "A l'Índia s'està creant una cultura de l'esport"

Entrevistem a Jaume Garcia, director del Campus Sant Cugat Índia, que ens explica que el projecte té com a objectiu, utilitzar l’esport com a eina d’integració social i de lluita davant la desigualtat de gènere, a més d’ensenyar als entrenadors d’allà, diferents metodologies.

Pàgines

Subscribe to Esports