ERC

Omplim els carrers de persones!

En motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, el mitjà El Crític s’ha centrat en analitzar la manera com ens desplacem i la manera com la distribució de l’espai públic afavoreix descaradament l’ús del transport privat motoritzat. En destaca una entrevista que recomano molt de llegir, la que Roger Palà fa a l’enginyer referent en mobilitat Ole Thorson, que es titula “No tens dret a aparcar al carrer” i de la que destaquen les següents idees i dades:

Stonewall

El 28 de juny del 1969, a un bar anomenat Stonewall de Nova York, es va produir un fet que va marcar la lluita pels drets LGTBI. Aquella nit podria haver sigut una nit igual que les altres. 

Ja n'hi ha prou!

Hi ha un aspecte que em genera una grandíssima preocupació i és que no conec cap dona, cap ni una,  que no hagi patit una agressió, la qual cosa ens ha de donar indicis del poc respecte que rebem.

Noves conselleries per a grans reptes

Quan el maig del 2011, amb intenció d'organitzar-me per fer realitat les idees del 15M, vaig trepitjar per primera vegada el local d'ERC Sant Cugat, no em pensava que 10 anys més tard un president d'Esquerra Republicana arribés a prendre possessió com a president del país.

Reivindicar Roc Codó

El passat 14 d’abril, l’Ajuntament de Sant Cugat organitzava un magnífic acte ciutadà, cultural i de memòria històrica de commemoració del 90è aniversari de la proclamació de la República Espanyola i la República Catalana i, a l’hora, d’homenatge a Roc Codó, el primer alcalde republicà (i d’Esquerra Republicana de Catalunya) de Sant Cugat.