Entitats

Volpelleres celebra la seva Festa Major reivindicant la rehabilitació de Can Canyameres

La celebració s’allargarà durant tot el cap de setmana i ha donat inici amb un pregó del director del TOT Sant Cugat, Josep Maria Vallès, que ha posat en valor la tasca feta per l’Associació de Veïns del barri.

La revolució russa i Marx seran els protagonistes de l’escola d’estiu de Cal Temerari

Per segon any consecutiu l’entitat organitza aquest espai de formació política amb la voluntat d’esdevenir una referència a nivell comarcal. La trobada es farà entre el 7 i el 9 de juny a Llinars del Vallès.

El Centre-Oest desenvoluparà vuit projectes amb els diners de lliure disposició

S’haurà d’ajustar el cost d’algunes de les idees per poder desenvolupar-les totes. Només tres han quedat rebutjades en no poder-se desenvolupar dins del pressupost de 15.000 euros que correspon al districte.

Els 40 anys de la Festa de Tardor recopilats en un llibre

El llibre 40 Anys de Festa de Tardor s’ha presentat aquest divendres a l’Ateneu santcugatenc. Les seves autores, Mercè Andrés i Núria Oliva, han explicat com ha anat l’elaboració del llibre, la seva estructura i per què s’han centrat en els últims 20 anys de Festa de Tardor. 

S’inaugura l’exposició d’una de les revistes més censurades dels darrers anys del franquisme

Aquest divendres 27 de gener s'inaugurava l'exposició Por favor. Una mica de memòria històrica. Una revista que barrejava l'humor i la politica i que lluitava per la llibertat d'expressió tot i ser censurada en diferents ocasions.

Esther Madrona: "La Trobada de Bastoners acollirà a unes 3.000 persones ballant i passejant per Sant Cugat"

Esther Madrona, membre dels Bastoners de Sant Cugat, ens explica en quin moment es troba la colla en la celebració dels 25 anys de l'entitat i ens fa un repàs per la història del ball de bastons i la gran Trobada Bastonera del 10 de juny que acollirà a milers de bastoners de tota Catalunya.

El Consell de Barri del Centre-Est planteja incidir en el reglament de participació ciutadana

La darrera reunió de l'any serveix per fer balanç i plantejar nous neguits, com ara el nombre d'entitats que hi participen o alguns problemes puntuals de diversos barris del districte més gran de la ciutat.

L’organització del Quinto desgrana els problemes de la negociació amb l’Ajuntament

Un comunicat dels impulsors de la festa de Nadal més arrelada a la ciutat posa sobre la taula la poca voluntat que, segons ells, ha tingut l’Ajuntament en el moment de negociar. Carmela Fortuny es limita a dir que no vol entrar en polèmica. 

Pàgines

Subscribe to Entitats