Economia

Comença el debat pressupostari amb una previsió a l’alça malgrat la congelació d’impostos

El govern presenta una proposta en el primer any del mandat sense pacte pressupostari amb ERC-MES. Està a una abstenció de l’aprovació dels pressupostos però esperen que hi hagi un consens ampli.

Polítiques d’habitatge, joventut i tarifació social entre els objectius fallits al Compte General del 2016

Més de 25 projectes d’atenció a les persones considerats necessaris per complir els objectius no han tingut partida pressupostària i d’altres han tingut un grau d’execució que no arriba al 50% dels diners reservats inicialment.

Els proposants no podran retirar els seus projectes dels pressupostos participatius

El Consell de Ciutat aprova el reglament que ha de regir el procés participatiu del 2018-2019. S’intenten resoldre algunes de les problemàtiques sorgides en la primera edició, com la distribució territorial.

Marta Fàbregas: “Les dones som dobles emprenedores, a casa i al negoci”

La vicepresidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores explica el primer any del projecte amb la seva recent constitució com a associació i l’organització del primer gran acte obert, la Xarxa en gran, el dia 8 de juny.

L’espai d’emprenedoria Vita esdevé municipal per problemes econòmics de l’empresa que el gestionava

Joana Barbany, tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, planteja una reformulació del centre per convertir-lo en la referència de l’emprenedoria a nivell local i amb projecció a tot el Vallès Occidental.

Pàgines

Subscribe to Economia