Economia

L’Ajuntament presenta un pla d’internacionalització de Sant Cugat entre dubtes del Consell de Ciutat

Els assistents desconfien en l’aplicació i diuen que la ciutat té mancances d’equipaments com per complir alguns dels objectius marcats pel document. Es troba en fase d’aprovació inicial i s’haurà de ratificar al Ple de desembre.

Antoni Gual: “No entenem per què des de fa 10 anys l’Ajuntament té l’obsessió de vianantitzar l’avinguda Cerdanyola”

El president de l’Associació de Comerciants del barri del Monestir explica unes reivindicacions històriques però, diu, mai escoltades a les portes de la Festa Major del que considera el Barri en majúscules.

Comença el debat pressupostari amb una previsió a l’alça malgrat la congelació d’impostos

El govern presenta una proposta en el primer any del mandat sense pacte pressupostari amb ERC-MES. Està a una abstenció de l’aprovació dels pressupostos però esperen que hi hagi un consens ampli.

Polítiques d’habitatge, joventut i tarifació social entre els objectius fallits al Compte General del 2016

Més de 25 projectes d’atenció a les persones considerats necessaris per complir els objectius no han tingut partida pressupostària i d’altres han tingut un grau d’execució que no arriba al 50% dels diners reservats inicialment.

Els proposants no podran retirar els seus projectes dels pressupostos participatius

El Consell de Ciutat aprova el reglament que ha de regir el procés participatiu del 2018-2019. S’intenten resoldre algunes de les problemàtiques sorgides en la primera edició, com la distribució territorial.

Marta Fàbregas: “Les dones som dobles emprenedores, a casa i al negoci”

La vicepresidenta de la Xarxa de Dones Emprenedores explica el primer any del projecte amb la seva recent constitució com a associació i l’organització del primer gran acte obert, la Xarxa en gran, el dia 8 de juny.

Pàgines

Subscribe to Economia