Ecologia

L’Ajuntament inicia els tràmits per regular l’ús de bicicletes a l’àrea santcugatenca de Collserola

És una proposta nascuda del Consorci del Parc Natural i que s’engloba en un seguit de mesures per reduir l’afluència de persones a la zona protegida. De moment es troba en procés de consulta pública previ a l’aprovació inicial.

Els dissenyadors de moda sostenible es reivindiquen al Mercantic

El primer cap de setmana de moda sostenible projecta els artesans i petites empreses locals, que demanen més facilitats i reivindiquen una economia que no es basi en l’explotació. És la primera edició d’una aposta que vol repetir-se quinzenalment.

Marta Andreu: “Els arbres no impedeixen l’accessibilitat, són els pals de llum i de telèfon”

Els veïns que han protagonitzat la resistència contra la tala a l’Eixample Sud es proposen crear una plataforma en defensa de l’arbrat de tot el municipi. En parlem amb qui ha estat la cara més visible fins el moment.

Tala d’arbres a l’Eixample Sud, història d’una resistència veïnal

Diverses veïnes s’encadenen als arbres al carrer Sant Eduard en una nova pantalla de l’oposició de part dels veïns a la tala d’arbres i a la pèrdua de llocs d’aparcament. De nou, es postposa el problema a una nova reunió.

Josep Castro: “La ‘smart city’ demostra ser poc intel·ligent quan és incapaç de créixer sense anar amb serres talant boscos”

L’activista del col·lectiu Volpelleres Viu, amb Sara Coe, companya seva al col·lectiu, explica el conflicte al bosc de Volpelleres així com els futurs possibles amb la presentació d’una moció que té el suport de tota l’oposició.

Míriam Robles: “Al Centre Direccional sempre tindrem més aliada l’alcaldia que l’Incasòl”

Parlem amb la presidenta del col·lectiu Refem el Centre Direccional després de la sentència que anul·la el Pla Director Urbanístic del sector. Demanen la descontaminació i tenir present allò que ja s’ha urbanitzat.

La Rabassa, el nou hort urbà de Cal Temerari que vol denunciar les contradiccions del sistema agroalimentari

Com un espai de pedagogia i aprenentatge, el col·lectiu pretén sensibilitzar sobre la sobirania alimentària, l’agroecologia i l’agricultura ecològica i esdevenir un lloc de trobada d’iniciatives d’aquest àmbit.

Pàgines

Subscribe to Ecologia