Ecologia

Marta Andreu: “Els arbres no impedeixen l’accessibilitat, són els pals de llum i de telèfon”

Els veïns que han protagonitzat la resistència contra la tala a l’Eixample Sud es proposen crear una plataforma en defensa de l’arbrat de tot el municipi. En parlem amb qui ha estat la cara més visible fins el moment.

Tala d’arbres a l’Eixample Sud, història d’una resistència veïnal

Diverses veïnes s’encadenen als arbres al carrer Sant Eduard en una nova pantalla de l’oposició de part dels veïns a la tala d’arbres i a la pèrdua de llocs d’aparcament. De nou, es postposa el problema a una nova reunió.

Josep Castro: “La ‘smart city’ demostra ser poc intel·ligent quan és incapaç de créixer sense anar amb serres talant boscos”

L’activista del col·lectiu Volpelleres Viu, amb Sara Coe, companya seva al col·lectiu, explica el conflicte al bosc de Volpelleres així com els futurs possibles amb la presentació d’una moció que té el suport de tota l’oposició.

Míriam Robles: “Al Centre Direccional sempre tindrem més aliada l’alcaldia que l’Incasòl”

Parlem amb la presidenta del col·lectiu Refem el Centre Direccional després de la sentència que anul·la el Pla Director Urbanístic del sector. Demanen la descontaminació i tenir present allò que ja s’ha urbanitzat.

La Rabassa, el nou hort urbà de Cal Temerari que vol denunciar les contradiccions del sistema agroalimentari

Com un espai de pedagogia i aprenentatge, el col·lectiu pretén sensibilitzar sobre la sobirania alimentària, l’agroecologia i l’agricultura ecològica i esdevenir un lloc de trobada d’iniciatives d’aquest àmbit.

Volpelleres Viu enceta una campanya per requalificar una parcel·la d’equipaments al nord del bosc

Els activistes s’han reunit amb el govern i anuncien que faran pressió perquè una pastilla de 10.000 metres quadrats prevista com a equipament esdevingui zona verda i es reconegui urbanísticament com a part del bosc.

Pàgines

Subscribe to Ecologia