Drets

Som 27 i més demana un canvi d’actitud de la rectora de la UAB en la presentació del nou curs

El Claustre ha acollit l’acte institucional al qual han acudit el conseller Santi Vila i la rectora Margarita Arboix, entre d’altres. Els imputats per l’ocupació del rectorat de l’any 2013 demanen l’absolució.

Ramon Pla: “A Espanya es produeix riquesa suficient perquè les pensions no siguin un problema”

El responsable de l’àrea institucional de la Federació de Pensionistes de Comissions Obreres de Catalunya ha estat a Sant Cugat per parlar de les pensions en un acte que ha acollit unes 20 persones a la Casa de Cultura.

José María Perceval: “La frase de Trapero i el vídeo del Cordovès són dos moments de distensió emblemàtics”

Els atemptats de Barcelona van ser un cop però també una oportunitat per a l’humor. El santcugatenc i professor de comunicació José María Perceval explica en aquesta entrevista els mecanismes de l’humor davant d’una tragèdia.

Carles Sala: “La limitació dels lloguers pot provocar que els propietaris posin a la venda els habitatges”

El secretari d’habitatge de la Generalitat va visitar dilluns Sant Cugat en un acte de cara a l’1 d’octubre organitzat per Joves Demòcrates. Amb ell parlem de la crisi habitacional i de l’increment dels preus del lloguer.

Diversos actors educatius es proposen crear el Moviment de Renovació Pedagògica

El 20 de setembre se celebrarà la primera trobada que determinarà si s’impulsa el projecte. Ja s’han interessat 25 actors educatius que aposten per un punt d’encontre dels projectes innovadors que es fan a la ciutat.

Berta Amador: “Pensem que l’home blanc, occidental, heterosexual i de classe mitja és neutre i cèntric. Ens han colonitzat el pensament”

La Berta traspua feminisme. Reivindica des de la serenor, el respecte i la mirada atenta. Sento que cuida amb les paraules. Ens sorprenem empatitzant en la nostra situació social, passant de l’entrevista al terreny personal.

Protesta davant del Condis de la rambla de Can Mora per l’acomiadament de Ximena Montecinos

Una quinzena de persones protesten a la porta del supermercat i reparteixen un manifest demanant la solidaritat dels clients. Han aconseguit que algunes persones hagin canviat de supermercat.

Neix el col·lectiu ‘Les malaltes no fem vacances’ contra el tancament dels CAPs a l’estiu

Gairebé 30 persones es concentren a la porta del CAP de Valldoreix demanant que no es tanquin els centres a l’agost. Demanen que l’Ajuntament negociï amb el Departament per fer-ho possible.

Els veïns demanen manteniment i accessibilitat als carrers de l’entorn de l’estació

El Consell de Barri del Centre-Oest esdevé un espai en què diversos residents del darrere de l’estació (Pla de la Pagesa) demanen millores i exigeixen un tracte igualitari de tot el districte.

Pàgines

Subscribe to Drets