Drets

Carme Roca: “Amb tres línies a La Mirada ens costarà molt demanar la tretzena escola”

La presidenta de la Coordinadora local d’AFAs parla en aquesta entrevista sobre la demanda de places d’ensenyament públic i l’aparició decursos bolets així com el debat al voltant del decret sobre menjadors escolars.

L’Ajuntament accepta que les tres línies de La Mirada poden quedar curtes davant l’augment de la demanda

Es preveu un augment de preinscripcions i de les anomenades matrícules vivies que haurien d’absorbir-se amb 25 grups de P3. Enguany se n’han ofert 23 i s’han acabat creant dos cursos bolet.

Baixa el nombre de persones ateses pels Serveis Socials per primer cop des de l’esclat de la crisi

L’Ajuntament destina més recursos als ajuts clau com l’habitatge, l’alimentació, els subministraments i les beques menjador davant d’una vulnerabilitat que, segons el govern, s’ha cronificat sense créixer quantitativament.

Les AFAs aprofiten el procés participatiu del Pla d’Equipaments per criticar la planificació educativa

Els cursos bolet i la gran demanda forcen als pares i mares a demanar nous centres. Alhora, critiquen que l’anterior Pla no va servir per desenvolupar les tres escoles i el nou institut que tenia recollits.

Discrepància entre els sindicats sobre si es compleix o no l’acord de reindustrialització de Delphi

La FTC i la CUP demanen que es donin a conèixer tots els treballadors que seran absorbits per les noves empreses mentre CCOO, sindicat majoritari, assegura que encara hi ha temps per garantir les incorporacions.

Lorena Esteban: “El nostre cap ens va dir que les dones no érem rendibles per a l’empresa”

La representant sindical de la COS a l’empresa de telemàrqueting terrassenca Emergia participa a la campanya de la CUP Construïm municipis feministes. Després de la presentació de divendres a Sant Cugat, va atendre elCugatenc.

Pàgines

Subscribe to Drets