Sant Jordi omple la ciutat de llibres, roses i activitats

Foto: Tino Rubio

La diada de Sant Jordi fa dies que porta moviment a les llibreries de la ciutat i arriba al seu punt àlgid amb la jornada pròpiament dita, que omple la ciutat de llibres, roses i entitats al carrer. La majoria de parades, activitats i signatures de llibres es concentren al voltant del Monestir (plaça de l’Om, plaça d’Octavià, plaça Augusta, carrer de la Torre...), sent el lloc on, a banda de les parades, hi haurà activitats com la signatura de Petits llibres gegants de Sant Cugat (11 hores), l’acte A tota veu del Servei Local de Català i Òmnium amb parelles lingüístiques (18 hores), ballada de sardanes (19 hores) i una cantada de La Lira (19 hores). elCugatenc tindrà la seva parada, amb el primer Monogràfic gratuït en paper, a la plaça d’Octavià.

Durant tota la jornada i fins el 27 d’abril s’instal·larà una taula d’intercanvi de llibres a la Casa de Cultura. El programa d’activitats acaba amb el concert de Sant Jordi que es fa a les nou de la nit al Teatre-Auditori. A Valldoreix, per la seva banda, la Biblioaccés Vall d’Or se suma a la jornada tot i que no ha donat a conèixer cap activitat específica.

La Floresta, com cada any, viu la seva pròpia diada, que començarà a les cinc de la tarda i acabarà a les nou a la plaça Miquel Ros. És una tarda d’activitats organitzada pel Senglar Cultural i en què hi haurà un taller de teatre infantil, la teatralització de la història de Sant Jordi, l’entrega de premis d’un concurs de microrrelats, un sorteig de llibres, lectures de parelles lingüístiques, micro obert, una paradeta de roses, llibres i roba.

Notícies relacionades