Dröpols llança el seu nou àlbum ‘Antiherois’

Foto: Víctor Mallol

Aquesta notícia va ser publicada inicialment el 21 de maig del 2019 tot i que per un error informàtic va haver de ser republicada posteriorment | Després de l’èxit de l’àlbum “Una generació amb estil” (2017) i i de fer vibrar el públic amb el seu punk rock d’escenari en escenari, els Dröpols han tornat a tancar-se a l’estudi aquesta primavera per enregistrar el seu nou àlbum: Antiherois.

Tot mantenint el seu to bandarra, els Dröpols ens presenten 5 temes que, segons ells, “són una mica apocalíptics” i és que són especialistes a capgirar sarcàsticament el que la societat admira de forma sistemàtica. I és que són experts en renegar tot generant rialles i bones estones al públic. Així doncs, ja ha arribat el seu cinquè treball i, seguint la seva tònica habitual, la publicació d’Antiherois també porta sota el braç el llançament del videoclip d’un dels nous temes: “Ultradröpols”.

Dröpols és el grup de punk rock santcugatenc més estimat i venerat. El seu recorregut va començar l’any 2011 al Bohèmia, el seu local de referència i que ara i sempre trobaran a faltar. En aquell moment, el grup estava format per en Claudi Mesalles (veu), Jordi Bullich (guitarra), Jordi Cabrerizo (baix) i Jordi Durante (bateria). Però la família va créixer 3 anys més tard, amb l’entrada d’una segona guitarra de la mà d’en Litus Mayol, qui va haver de deixar el grup l’any passat i va entrar en Ferran Bell.

Amb aquest nou treball, ja són 5 els àlbums que porten gravats: Oi! Casolà! (2012), Per sopar… CARN! (2013), L’hora del Papu (2015), Una generació amb estil (2017) i aquest l’últim Antiherois (2019). Des de sempre, Dröpols ha estat símbol i marca del Sant Cugat més nostàlgic, que critica com any rere any el poble és menys poble. Per això sempre han escombrat cap a casa i han actuat a totes les festes majors de Sant Cugat que han pogut, tant a la Festa Major Alternativa com a la Cúpula del Tro. Tot i que la seva fita va més enllà ja que han compartit la seva música en espais com la Sala Rock Sound o l’Estraperlo i han compartit cartell amb grans noms del punk rock com: Suburban Rebels, Último Asalto, Crim, Anti-Patiks, Toxpac o Troopers.

Algunes de les cançons de nou àlbum ja es van poder escoltar en primícia als concerts que van oferir dissabte passat al Festival Tropical Riot de Terrassa i al Casalet de Valldoreix. Tot i així, els Dröpols segueixen en ruta i el públic fidel i que ho desitgi podrà escoltar tant els temes nous del grup com els més mítics el proper 15 de juny a partir de les 22h a l’Scooter Run de Manresa.

Notícies relacionades