Publicitat

Un carnaval d'èxits

Fotografies: Anna Poquet

Anna Poquet i Jordi Pascual

Mentre el Rei del carnaval esperava a les gitanes a la Plaça Pep Ventura per esmorzar tots plegats, el cercavila començava a 4 punts diferents de la ciutat, plaça de Lluís Millet, la plaça Rafel de Casanova, la plaça de l'Auditori i la plaça del Coll i entre tambors, rialles i molta festa, anaven entrant a les diferents botigues, que els obsequiaven amb menjar i beure.

En acabar d’esmorzar es dirigien a la plaça Octavià on les velles estaven fent el tradicional Ball de Velles fins que el gall arribava i inaugurava el Ball de Gitanes 2016 amb un total de 264 balladors, 56 més que l’any passat.

La Comissió de Carnaval ha valorat molt positivament el Ball de Gitanes, un ball en el que cada any se suma més gent i que porten assajant des del passat octubre.

Per la tarda, la rua que anava de Plaça Barcelona a Plaça Octavià va acollir 11 comparses que van participar en el concurs més desenes de santcugatencs disfressats. Al seu pas, centenars de persones gaudien d'un espectacle festiu amb música i molt humor. "Super bowlsac", l'equip de rugby, va ser el guanyador del concurs de comparses d'aquest any. Per darrere d'ells quedaven Fem lindy ballant swing. En la tercera posició hi va haver un doble empat entre les àvies d'aquagym i un rodatge cinematogràfic.

I com gairebé sempre que hi ha actes importants a la nostra ciutat, a continuació us oferim un recull d'imatges d'aquest cap de setmana. En ell podeu veure tant fotografies de la cervavila de les Gitanes, celebrada dissabte, com del Carnaval infantil de diumenge. Les més de 50 imatges són del Tino Rubio

Fotografies: Tino Rubio

Notícies relacionades