Cultura

L’Ajuntament retira la subvenció al FesCamp, que haurà de marxar de Sant Cugat

El govern no dóna explicacions, de moment, i aboca els impulsors del projecte a buscar un altre municipi on desenvolupar la quarta edició. Critiquen que se’ls ha comunicat com una decisió tècnica sense poder parlar amb cap representant polític.

Encesa de llums festiva amb els debats polítics presents però en segon pla

El conflicte pel cap d’any entre Cal Temerari i l’Ajuntament així com el context polític que viu Catalunya apareixen a l’inici simbòlic del Nadal santcugatenc tot i que la festa pensada pels infants ha estat el centre.

Cal Temerari fa una nova proposta pel cap d’any a l’Ajuntament mentre el govern manté silenci

L’associació proposa dividir-se l’organització amb el consistori i decidirà en una assemblea amb les altres 35 entitats que han donat suport a la seva campanya si organitzarà el Quinto de Nadal d’enguany.

Carmela Fortuny diu que s’ha “municipalitzat” el cap d’any davant les crítiques de Cal Temerari

L’Audiència pública acull una nova escena del conflicte per la festa de cap d’any. La tinenta d’alcalde diu que l’any que ve es farà un concurs públic i l’entitat insisteix que serà deficitari per al consistori.

El conflicte per la festa de cap d’any i el dubte del Quinto s'accentuen en els preparatius del Nadal

Les JERC demanen que el govern negociï amb Cal Temerari per arribar a un acord mentre els fins ara organitzadors de la festa fan públiques les despeses de l’esdeveniment que, diuen, no seria rendible per al consistori.

El premi Gausacs Amunt reconeix l’arrelament literari al món casteller

Creix el nombre de participants respecte a l’edició anterior i es reparteixen 10 guardons entre premis i mencions especials. La participació de quatre escoles i un institut torna a ser la clau de l’èxit en les categories infantils.

Pàgines

Subscribe to Cultura