5 motius per subscriure't a elCugatenc

Davant la situació extaordinària de pandèmia, elCugatenc esdevé una gran eina d'informació fiable i de proximitat per això des del mes de març hem obert gratuïtament tots els continguts del mitjà de comunicació.

No obstant, la sostenibilitat econòmica del projecte depèn més que mai de les persones que hi creuen. NECESSITEM NOVES PERSONES SUBSCRIPTORES. Gràcies a les 200 persones que esteu subscrites seguim en peu, però ens cal multiplicar la massa social per seguir endavant. Per subscriure't, emplena aquest formulari. A continuació et donem cinc motius per fer-ho.

1. PER ENTENDRE SANT CUGAT

elCugatenc és un mitjà de comunicació que fuig de la immediatesa per poder aprofundir en la realitat de Sant Cugat, explicant-la amb múltiples mirades. Llegeix els reportatges d’investigació que han marcat l’actualitat de la ciutat.

2.PER TRANSFORMAR SANT CUGAT

elCugatenc qüestiona l’statu quo i dona veu a realitats sovint invisibilitzades, posant al centre ser altaveu dels drets de totes les persones, el respecte pel medi ambient i l’activitat de la societat civil organitzada.

3. PERQUÈ SOM INDEPENDENTS

elCugatenc es finança amb les aportacions de les persones subscrites, les entitats col·laboradores i els comerços que s’hi publiciten. No som l’altaveu de cap institució, partit ni empresa amb interessos privats.

4. PERQUÈ SOM CRÍTICS

elCugatenc és un mitjà de comunicació que aposta pel periodisme pausat i en profunditat, aconseguint així visibilitzar temàtiques amb veus múltiples i qüestionar les institucions i organitzacions.

5. PERQUÈ SOM TRANSPARENTS

elCugatenc és un mitjà de comunicació assembleari. A l’assemblea anual es presenta la situació econòmica i es debaten les línies estratègiques que la comissió de gestió posa en pràctica durant l’any de la mà de l’equip de redacció i publicitat.

Així, des de 2015 elCugatenc ha arribat a 9.000 lectors mensuals, a 18.000 exemplars impresos anuals del monogràfic, a 200 persones i 10 entitats subscrites, a 300 comerços anunciats als classificats, a participar en 10 actes l’any i donar feina a 3 persones.

Notícies relacionades