Cooperatives

El Grup d’Estalvi Local, que pretén finançar iniciatives transformadores, ja és una realitat

Una desena de persones es comprometen a participar amb les seves quotes a la creació del fons que ha de permetre fer petits préstecs a projectes col·laboratius i amb criteris socials.

Una trentena d’entitats mostraran dissabte la vitalitat de l’economia social i solidària santcugatenca

Els organitzadors assoleixen l’objectiu marcat i es preparen per a tota una jornada en què es visualitzarà com es pot consumir èticament, amb valors socials i sense agredir l’entorn natural.

La segona Fira d’Economia Social i Solidària aposta per teixir més xarxa

Cellers de Cooperativisme se suma a l’organització de la nova mostra que pretén augmentar el nombre de participants i anar més enllà de l’exposició de projectes per buscar complicitats entre ells i els potencials clients.

Radiografia dels projectes que pretenen impulsar l’economia social i solidària

Dimarts es va fer l’acte públic de presentació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a la ciutat, un nou projecte que se suma a una dinàmica de creació de xarxa al voltant de l’economia social.

L'economia social i solidària s’obre camí entre l’economia capitalista

Cal Temerari, en el seu treball d'impuls de l'economia social a través del SincroCoop, prepara un cicle de conferències per entendre en què consisteix aquesta economia que es va obrint camí entre l'economia capitalista.

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental es presenta a Sant Cugat

El projecte impulsat per la Generalitat pretén revifar l’economia social i solidària a través de xarxes locals perquè aquest tipus d'economia sigui una realitat. La idea no és crear equipaments sinó dur a terme un programa actiu per impulsar el cooperativisme a la comarca i a la ciutat.

Pàgines

Subscribe to Cooperatives