Campanya de recaptació d’aliments

Els Castellers de Sant Cugat llancem una campanya de recaptació d’aliments de cara a la Festa Major 2020:  “En un castell, cada casteller/a és important; durant la COVID-19, cada kg de menjar és igual d’important!”

Durant aquest temps de confinament, moltes persones s'han vist amb la necessitat de recórrer als serveis de la Fundació Banc dels Aliments . Des dels Castellers de Sant Cugat, volem donar un cop de mà perquè aquests serveis es puguin seguir oferint. Enguany, per la Festa Major, no podrem reunir-nos a plaça per fer castells. Com a alternativa, ens posem un repte solidari: recaptar kg d’aliments . Hem iniciat les dues setmanes prèvies a la Diada de Festa Major (28 de juny), que en situacions de normalitat, serien dues setmanes intenses d’assajos. Comencem aquesta campanya, que esperem que sigui igual d’intensa i que ens permeti arribar a Festa Major amb molts aliments recaptats.

Pensem en la següent metàfora: Volem transformar cada kg de menjar recaptat en un/a casteller/a i, d’aquesta manera, fer una gran pinya que ens permeti aixecar un castell alt i difícil, amb totes les garanties per descarregar-lo amb seguretat! "Serà una Festa Major sense castells, però volem omplir la plaça d’Octavià de solidaritat. Ajuda’ns a descarregar-hi el nostre primer Gamma Extra"

Així doncs, animem a tothom a afegir-se a la pinya solidària dels Castellers de Sant Cugat. Tothom qui vulgui pot participar en aquesta pinya solidària fent un donatiu a través d’aquest web:

https://www.bancdelsaliments.org/ca/donacio_empreses_recapte/castellers-...

 

La durada de la campanya és fins al 28 de juny.

Castellers de Sant Cugat

Notícies relacionades