Plataforma Animalista (PAS)

Uns jocs olímpics sense animals

Ens trobem a la final de tennis masculí dels Jocs Olímpics. Quatre anys d’espera, paciència i molta preparació. Per fi ha arribat el moment. L’esportista de la selecció està a punt de convertir-se en el millor tenista del món. Si guanya aquest set, el partit és seu. Però, a l’hora de sacar, rellisca i cau a terra recolzant-se amb la mà dreta per parar el cop. L’equip mèdic el treu del camp, el porta a urgències però no hi ha res a fer. Té una ruptura irreparable als lligaments de la mà dreta. No podrà tornar a competir mai més. Davant d’aquesta situació, la federació del seu país no té alternativa i el sacrifica.

La llet sense lactosa

Heu provat mai de fer una truita sense ou? Es pot. I de beure llet sense lactosa? També en podríem trobar amb molta facilitat. I de llegir un llibre de dreta a esquerra? Per tal de no espatllar-nos el final, podríem llegir un manga (còmic japonès).

Silenci per partida doble

La Festa Major ha tornat! 

Amb emoció la rebem i li donem la benvinguda, arriba l'eufòria, l'alegria i la celebració. Llum, festa, joia… i terror. Amb ella arriba de nou el soroll eixordador, la por: els focs d’artifici.

Pàgines