La titella del desgovern

Tant de bo fossin tals els teus actes i raonaments que tots poguessin dir al veure't i sentir-te parlar, aquest estima el seu país decorosament i amb sentiment patriòtic.

Deixa de banda aquelles remenades i roncerías de meuca o noiet i entén que governar una regió o una nació és una tasca àrdua i complicada, per tant, en nom de molts li demanem que governi en nom de tots i no només d'uns pocs.

Dius que no pots fer més ... ¿No serà que no pots fer menys?

Els catalans ens caracteritzem per ser gent pacífica, treballadora, amable i sobretot entusiasta.

Per desgràcia els nostres governants, sempre van a la seva, semblen incapaços de sentir fraternitat pels seus compatriotes, no veuen germans o companys, si no esglaons.

Estic fart de tant eufemisme i bajanades! A la covardia li dieu "prudència". Que no tinguem por d’enfrontar-nos a la realitat, malgrat això comporti la discrepància aliena.

Per què aquestes variacions de caràcter i opinió? Quan fixareu la voluntat de voler governar per a tots i no només per a alguns?

Senyor President en funcions deixi aquesta afició seva de posar la primera pedra en mil projectes i posi l'última en algun dels seus, sobretot en un projecte comú envers tots els catalans, anomenat Catalunya. No volem més somnis i polítiques fantasioses, volem viure dignament dins d'un estat fort, lliure i sense ser mal vistos per la resta de la societat espanyola per "voler" independitzar, som i serem Espanya.

Per què li fan mal aquestes suposades "equivocacions" que de vostè comenten, si es pressuposa que aquestes actuacions les fa amb la consciència molt tranquil·la?

No creu que la seva suposada igualtat és sinònim d'egoisme i egocentrisme cap a la seva persona?

Poc fort és el seu escanyolit caràcter. Quin afany de ficar-se en tot! S'obstina en ser la sal de tots els plats.

Creus de cor que ens mereixem una societat desgovernada? I a sobre seguir cobrant-nos els tributs per pagar a individus que tenen la gosadia de ficar les seves mans brutes en les arques públiques.

És tanta la seva desorientació i provocació que com tal de no perdre la cadira que vostè mateix ha volgut deixar per aconseguir una de més gran i luxosa, l'has ofert a aquells que no creuen en el sistema però que a sobre tenen la barra de voler que la llei que execren els defensin.

No serà que el que voleu és una independència dependent?

Notícies relacionades