Publicitat

Tass

Tass és un mascle preciós de raça pit bull que va néixer el 2 d’agost del 2012, acaba de fer 3 anys. Està esterilitzat.

En Tass vivia en unes condicions molt dures, lligat tot el dia a una cadena en una habitació a les fosques. No rebia cap mena d’atenció pels habitants de la casa perquè li havien agafat molta por. Cada cop era més agressiu amb els altres gossos i les condicions en les quals l’obligaven a viure el van convertir, a més, en un gos agressiu amb les persones.

Tass va ser rescatat per El Cau Amic i, després d’intents varis per a rehabilitar-lo, es va decidir portar-lo a Hobby Dog, una residència canina que li podia oferir l’atenció que ell requeria. Mesos més tard la socialització es va aconseguir.  Ara  el Tass conviu amb diferents gossos, es porta molt bé amb els humans, li encanta córrer per la muntanya i jugar amb el disc dog, com podeu veure en aquest vídeo i aquest altre, gràcies a Hobby Dog.

Tass és un exemple de  recuperació del comportament i d’adaptació a una nova vida molt millor, però encara no està! Hem de trobar-li una llar definitiva amb unes persones que el tinguin en bones condicions, puguin continuar amb la seva socialització i, sobretot, que estiguin per ell com es mereix.

Tass està en adopció. Si voleu mes informació poseu-vos en contacte amb El Cau Amic. Es farà entrevista i es tindrà en compte l’experiència amb aquests tipus de gossos. També es farà seguiment amb la col·laboració de Hobby Dog.

Sam

Notícies relacionades