El Cau Amic va a Jardiland

Voleu adoptar un gat o un gos? Diumenge 18 d'octubre és el vostre dia!  Gossos del refugi del Cau aniran a Jardiland per trobar família. És un dia molt especial per a tots aquells Amics que estem implicats amb el Cau Amic, per a tots els que d’una manera o altre ajudem a salvar vides i a trobar una nova llar per als que han estat abandonats, maltractats... És un dia de retrobades de velles amistats, de fer-ne de noves i sobre tot de trobar noves oportunitats de ser feliços.

És un dia festiu on es fan moltes activitats tant per nens com per adults i evidentment també per a ells, els protagonistes, els Gossos i Gosses. Tenim un concurs de fotografia amb molts premis, tallers, exhibicions amb gossos, xerrades, educació canina, taules informatives per adopcions de gats i gossos.... És un dia molt alegre per a tots i un dia per passar-lo amb la família.

Al 2013, en un sol dia, 12 dels nostres peluts van trobar  una nova família. En el 2014 en van ser 10. També van haver-hi moltes persones que ens van conèixer i es van implicar en la nostre tasca: nous voluntaris, socis, padrins, cases d’acollida i sobre tot una pila d’Amics.

Aquí teniu un petit vídeo amb uns quants dels gossos que tenim en el Cau. Només es una petita mostra, el dia 18 us esperen tots a Jardiland, i tots ells volen  trobar una nova família.

Us esperem!!!!!!!!!!

Jardiland: Ctra. Sant Cugat a Rubí Km 14,5, 08190 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Sam

Notícies relacionades