La Lola

El Cau Amic inicia una col·laboració amb elCugatenc mitjançant la qual donarà a conèixer la feina dels voluntaris i alguns dels casos dels animals que actualment acullen.

La nostra petita Lola és un dels casos més especials que tenim al Cau. És una podenca nascuda el 2009, va ser trobada donant voltes pel bosc completament desorientada. La seva extrema timidesa, por i, fins i tot, pànic a les persones va provocar que ningú la volgués adoptar. Va estar diversos anys sense que aconseguíssim que confiés amb els humans, anys sense sortir de passeig per no poder posar-li la corretja, anys que havíem de dormir-la per portar-la al veterinari, anys en què van haver-hi molts intents de socialització sense èxit, anys sense contacte humà ni carícies...

Però tot es va acabar i el gran miracle es va produir, gràcies a un dels nostres voluntaris, gràcies a la seva gran paciència i als seus coneixements la Lola ara confia amb els humans, ens demana carícies i, fins i tot, busca el contacte de persones. La Lola és una altra, la seva alegria ens contagia a tots i veure-la així de feliç és impressionant.

Però encara no està! Encara no té una llar definitiva, necessita una família que la vulgui i segueixi donant-li confiança i que tinguin la suficient paciència.

Si voleu adoptar-la podeu trucar a:

Susana 669127817

Francesc 646135025

 

Us deixem amb el vídeo del seu gran canvi, a la nova Lola. Estem convençuts que us encantarà.

Sam

Notícies relacionades