El Cau Amic us dóna les gràcies per la jornada a Jardiland

El passat diumenge dia 18 d’octubre va tenir lloc la Tercera Jornada d’Adopcions Responsables del Cau Amic a Jardiland, Sant Cugat. Va ser una diada plena d’activitats per a nens i per a gossos, per a tota la família! Un dia festiu amb desfilades, tallers infantils, xerrades sobre els drets dels animals, educació canina, concurs fotogràfic, premis, exhibicions de gossos amb Disc-Dog, taules informatives i fins i tot una gran xocolatada. Però sobretot va ser una diada d’emocions, de veure els gossos adoptats en anteriors edicions amb la família que els va donar una altra oportunitat de ser feliços. I també un dia de retrobar vells amics i sobretot de fer-ne de nous.

Enguany també va ser un èxit, tant d’assistència com d’adopcions, 8 gossos i 4 gats van trobar una llar i una família responsable. S’hi van apuntar nous socis, padrins, voluntaris i noves cases d’acollida tan necessàries per als casos extrems. El banc d’aliments que tenim permanent va quedar ple de donacions, més de 250 kg de pinso per a gos i gat, molts paquets de llaminadures per gossos, collars, llaunes...

Us volem agrair a tots els que vau fer possible aquest dia, voluntaris, padrins, socis, col·laboradors, treballadors de Jardiland, la vostra gran feina realitzada tant aquest dia com els dies anteriors de preparació i sobretot als adoptants la vostra assistència i ajut sense la qual no podríem realitzar la nostra tasca, Moltes gràcies a tots!

Us deixem un petit vídeo amb el resum de les activitats de la jornada.

Sam

Notícies relacionades