Publicitat

Un documental sobre el Cau Amic

Aquesta vegada us volia ensenyar un petit documental que va realitzar una col·laboradora del Cau. En el Cau Amic creiem que una de les tasques més importants que hem de realitzar és l’educació de les noves generacions de cara a l’abandó i al maltractament animal, a denunciar-lo i a lluitar contra ell i sobretot creiem que si algú pot millorar tot això, són les nenes i els nens, les noves generacions.

Creiem que és molt important realitzar adopcions responsables i per aquest motiu, entre els nostres programes, en fem un que és el d’apadrinaments en el que inculquem en els nens les adopcions responsables i expliquem com adoptar un gos i tot el que aquest necessita per a estar ben atès i ser feliç.

També és un gran programa dedicat a totes aquelles famílies que, per diferents motius, no poden tenir gos però que volen ajudar al refugi i que els seus fills puguin conviure una estoneta amb el gos coneixent les necessitats del pelut. També els diem que la majoria d’ells van tenir una casa i que per diferents motius van ser abandonats i els expliquem les històries de tots ells. Però sobretot els expliquem que el Cau hauria de ser un lloc de pas on reeduquem, i busquem llar a tots els animals que ens arriben per donar-los una altra oportunitat.

Intentem que els nostres protegits siguin el més feliços possible i que la seva estada en el refugi sigui ben curta, per això és molt important la tasca dels voluntaris que, dia a dia, passeig a passeig, fan que els peluts estiguin molt alegres i que la imatge de les gosseres fosques i amb gàbies petites plenes de gossos mal cuidats quedin totalment apartades de la nostra ment. En aquest vídeo els veureu en un dels passejos que es fan normalment.

Sam

Si voleu més informació sobre apadrinaments o adopcions podeu trucar a:

Apadrinaments

Núria: 679516973

Adopcions            

Susana: 669127817

Notícies relacionades