Debo

A tots ens encantaria veure només imatges d’històries felices. I sobretot tenir gravades en la ment les imatges de quan marxen els peluts amb les seves noves famílies i et miren amb aquells ullets preguntant-se què està passant, sense saber que a partir d'aquest moment la seva vida canviarà a millor i serà una meravella. Tot el dolent quedarà  enrere i desapareixerà perquè ja sempre estaran acompanyats.

Però en el Cau, com en totes les protectores , hi ha històries que queden gravades en la memòria de tots per les dures imatges de quan van arribar els seus protagonistes al refugi.

En Debo és el protagonista d'una d'aquestes històries de patiment que, juntament amb les seves imatges, mai oblidarem.

En Debo, a dia d'avui ha superat les seves malalties i pel que fa a la leishmaniosi està perfectament controlada sota mínims i les seves revisions són perfectes. És un pelut afectuós i juganer, li encanta banyar-se al riu i córrer per la muntanya.

Però la seva història encara no ha acabat: porta molts anys amb nosaltres, s’ha convertit en un gos invisible, pels adoptants. Ens cal un últim esforç, l’últim capítol, el més important i pel que tots lluitem cada dia:

                                               L'adopció

Creuat de Bretó

Sexe: Mascle

Any naixement : Març 2011

Mida: mitjà

Pes Kgs: 15

 

Sam

Notícies relacionades