Cani Cursa 2016

El proper 24 d´abril Jardiland i el Cau Amic es tornen a trobar per a col·laborar en un altre esdeveniment: la 2ª cani-cursa popular de Sant Cugat. Volem que sigui una passejada/cursa on tan professionals del món de les cani-curses, com aficionats i també famílies senceres, perquè no!, hi puguin participar, on tothom que tingui gos pugui apuntar-s'hi.

L´any passat va ser tot un èxit hi van participar mes de 150 gossos acompanyats dels seu amics humans, i per tots nosaltres va ser un dia ple d'emocions i d'alegries de veure a tants amics peluts junts.

Aquest any el recorregut serà molt semblant al de l'any anterior. Començarem a les 10h, es sortirà des de la botiga de Jardiland continuant pel parc de Can Mates i seran dues curses, una pels que vénen a competir, aquests els tocarà fer dues voltes al circuit, i una altra sortida pels que venen a gaudir d’una bona passejada amb bona companyia. Al final de de la cursa es farà repartiment de premis.

Les inscripcions es podran fer  a la mateixa botiga de Jardiland. Si voleu més informació podeu trucar al 93 675 04 52. Les inscripcions constaran d'un donatiu de 10€ per El Cau Amic.

Aquí us deixem un petit recull de el que va ser la cani-cursa del 2015.

NO T´HO PERDIS!!!!!!!!!!!!!

Notícies relacionades