Publicitat

El Cau Amic

Cani Cursa 2016

El proper 24 d´abril Jardiland i el Cau Amic  es tornen a trobar per  a col·laborar en  un altre esdeveniment: la 2ª  cani-cursa popular de Sant Cugat. Volem que sigui una passejada/cursa on tan professionals del mon de les cani-curses, com aficionats i també famílies senceres, per què no!, hi puguin participar, on tothom que tingui gos pugui apuntar-s'hi. 

Trobada d’amics

Des de fa uns  anys, el segon dissabte de cada mes els gossos del Cau reben una visita molt especial dels nois i noies de la Institució Guru. Voluntaris i usuaris fan una trobada en el refugi per realitzar tota una sèrie d’activitats. Els nois de la Institució treuen de passeig els gossos i durant 45 minuts gaudeixen tots plegats d’una bona passejada. És una bona manera de fer esport a l’aire lliure.

Cases d’acollida

En el Cau Amic, com en moltes protectores, una de les tasques més importants que realitzen els voluntaris es la de fer de casa d'acollida. Consisteix en tenir un gos/gat a casa durant el període de temps que necessita per refer-se de la seva malaltia o problemes de conducta . Els motius per portar un animal d'acollida poden ser molt diferents, post operatoris, alguna malaltia que requereixi atencions especials, a vegades el zel  de les gosses que pot provocar alguna baralla en el refugi o també per problemes de comportament (pors, agressivitat, etc)

Arriba el Nadal!!!!

Època de trobades familiars, de sopars d'amics, de feina, festes, visites, època de beure, menjar, xerrar, fins i tot debats i discussions. De tot i mes! I enmig d'aquesta disbauxa i descontrol també arriben els regals! És l'època en què moltes famílies, per l'eufòria del moment, els sentiments, la febre de regalar i les ganes de complir desitjos es deixen portar per allò que, durant l'any, no poden. Es fan excessos: de menjar de beure...

Un documental sobre el Cau Amic

Aquesta vegada us volia ensenyar un petit documental que va realitzar una col·laboradora del Cau. En el Cau Amic creiem que una de les tasques més importants que hem de realitzar és l’educació de les noves generacions de cara a l’abandó i al maltractament animal, a denunciar-lo i a lluitar contra ell i sobretot creiem que si algú pot millorar tot això, són les nenes i els nens, les noves generacions.

El Cau Amic us dóna les gràcies per la jornada a Jardiland

El passat diumenge dia 18 d’octubre va tenir lloc la Tercera Jornada d’Adopcions Responsables del Cau Amic a Jardiland, Sant Cugat. Va ser una diada plena d’activitats per a nens i per a gossos, per a tota la família! Un dia festiu amb desfilades, tallers infantils, xerrades sobre els drets dels animals, educació canina, concurs fotogràfic, premis, exhibicions de gossos amb Disc-Dog, taules informatives i fins i tot una gran xocolatada.

El Cau Amic va a Jardiland

Voleu adoptar un gat o un gos? Diumenge 18 d'octubre és el vostre dia!  Gossos del refugi del Cau aniran a Jardiland per trobar família. És un dia molt especial per a tots aquells Amics que estem implicats amb el Cau Amic, per a tots els que d’una manera o altre ajudem a salvar vides i a trobar una nova llar per als que han estat abandonats, maltractats... És un dia de retrobades de velles amistats, de fer-ne de noves i sobre tot de trobar noves oportunitats de ser feliços.

Tass

Tass és un mascle preciós de raça pit bull que va néixer el 2 d’agost del 2012, acaba de fer 3 anys. Està esterilitzat.

Debo

A tots ens encantaria veure només imatges d’històries felices. I sobretot tenir gravades en la ment les imatges de quan marxen els peluts amb les seves noves famílies i et miren amb aquells ullets preguntant-se què està passant, sense saber que a partir d'aquest moment la seva vida canviarà a millor i serà una meravella. Tot el dolent quedarà  enrere i desapareixerà perquè ja sempre estaran acompanyats.

Pàgines

Subscribe to El Cau Amic