Editorial

elCugatenc avui i demà només informarà sobre la vaga

Els mitjans de comunicació tenim l’obligació d’explicar allò que passa al món. En el nostre cas, allò que succeeix a Sant Cugat. La vaga general en contra de la repressió policial que se celebra avui, 3 d’octubre, és una bona mostra d’esdeveniment rellevant. Ho és tant que, com en aquells moments més importants, fem un minut a minut via Twitter. Si bé, els mitjans també estem compostos de treballadors que tenen el dret de fer vaga.

elCugatenc arriba a 9.500 usuaris únics i supera les 19.000 pàgines vistes al juliol

Des que al maig elCugatenc es va dotar d’unes comissions per garantir el funcionament i la continuïtat del diari, l’audiència no ha parat de créixer. A l’abril tot just havien visitat la nostra web 3.757 usuaris únics, una xifra que es va disparar al mes següent fins arribar als 5.924 i que es va consolidar al juny amb 5.976.

elCugatenc aconsegueix gairebé 6.000 usuaris únics i més de 13.000 pàgines vistes al maig

Ha estat el millor mes pel que fa a audiència des que el 12 de juny del 2015 elCugatenc va estrenar la seva web. Durant el maig, 5.924 usuaris (únics) han visitat la web del diari, el que suposen 13.758 pàgines vistes.

Una empenta col·lectiva a elCugatenc

El nostre crit d’auxili ha estat escoltat per prop d’una vintena de persones que han acudit a la nostra assemblea oberta per ajudar elCugatenc a sortir de la corda fluixa. També per altres persones que ens han donat suport però no han pogut acudir a la trobada. El futur del diari es debatia en gran part en el marc d’aquesta assemblea.

1 any de periodisme

elCugatenc va llençar la seva web el 12 de juny del 2015, després d'una campanya de micromecenatge i gairebé mig any de preparatius. No negarem que les darreres setmanes –i fins i tot l'últim dia abans del llançament– van ser tot un repte de treball. Ara, un any després, podem afirmar sense por que el projecte ha valgut la pena.

Subscribe to Editorial