Carlota Picanyol

Cuidant lluitem, lluitem cuidant

D’aquí just 10 dies ens plantarem al 8 de març i jo em disposo a escriure l’enèsim article sobre la Vaga Feminista. Però només que aquest escrit aconsegueixi apropar una sola persona un pas més cap al feminisme o convèncer-la de la necessitat de la vaga, la reiteració constant del missatge haurà resultat útil i necessària.

Transformació des de l'autocrítica

Ha arribat un punt, després d’haver sentit segons quin comentari i haver tingut segons quina discussió, que em sembla del tot necessari que mantinguem una conversa que he anat posposant per causes externes.

Agafar el testimoni al 2017, per seguir la lluita el 2018

Tinc la sort de publicar article quan tot just acabem d’estrenar l’any. Això em deixa amb la sensació que és imperatiu dedicar l’espai a fer un retrospectiva del que ens deixa el 2017 i els deures que tenim pendents de cara a l’any que tot just s’obre.

L’optimisme tossut dels carrers

Portava dies donant voltes al tema de l’article, dubtant, escrivint esborranys al cap… Finalment havia decidit dedicar l’espai d’aquest mes a la humilitat com a eina d’autocrítica que ens permet seguir aprenent i desconstruint comportaments inherents de la nostra societat com el masclisme, l’imperialisme, el racisme l’homofòbia… i tants altres elements que ens allunyen de l’ideal (a hores d’ara) utòpic d’una societat més justa, més diversa, més fraternal…

Un ahir que ens és present

Fa uns dies va caure a les meves mans el llibre La Comuna de París de la Lousie Michel.

Inici de curs de la comissió feminista de la CUP

La comissió feminista de la CUP engeguem, amb aquest article, una col·laboració amb elCugatenc que esperem que sigui molt llarga i, encara més, fructífera.

Subscribe to Carlota Picanyol