Assadega'm es presenta

L’altre dia es va celebrar la Festa de la Tardor a Sant Cugat. Vàrem conèixer el diari digital… I van oferir-nos la possibilitat de col·laborar amb ells. Nosaltres des d’Assadega’m, Associació per a la Superació de l’Ansietat i la Depressió Grups d’Ajuda Mútua volem portar a terme l’objectiu que moltes persones ens coneguin i què més adient que tenir una participació periòdica en un diari digital local. Així que moltes gràcies per fer possible el nostre desig.

Assadega’m està a Sant Cugat des de fa deu anys i des de llavors hem aconseguit tenir sales municipals a la Casa de Cultura i al Xalet Negre per fer les nostres activitats que són:

Grups d’Ajuda Mútua setmanals, classes de Ioga dos cops a la setmana, sessions d'expressió creativa cada 15 dies, teràpia de grups quinzenal, etc. És a dir, tenim un ventall d’activitats tant terapèutiques com d’oci que possibiliten a les persones afectades sortir d’aquest cercle viciós de soledat, agreujament de la seva situació i tornar a empitjorar.

No volem substituir les teràpies que cada un faci. Les nostres activitats complementen les teràpies individuals. Posem l’accent en l’apoderament de les persones donant les eines i recursos per què puguin desenvolupar els seus potencials, millorar a la seva vida i resoldre amb més eficiència els conflictes tant interns com externs.

Som una Associació sense ànim de lucre que està subvencionada en part per l’Ajuntament de Sant Cugat. Els socis aporten 20 € al trimestre i amb això tenim dret a beneficiar-nos de totes les activitats que es fan. L’associació està oberta a qualsevol proposta per part d’algun soci que vulgui portar-la a terme. Volem que els socis s’impliquin en les activitats perquè pensem que una de les millors teràpies és comprometre’ns i responsabilitzar-nos de les nostres accions i omissions.

Esperem que amb els nostres articles puguem oferir alguna ajuda a les persones que ho estem passant malament. 

 

Notícies relacionades