Publicitat

Blogs

Si toquen a una respondrem totes

3 anys de presó i més de 26.000€ per la Vaga General Feminista. Després de gairebé tres anys de procés judicial, la campanya antirrepresiva i feminista 8MilMotius es troba davant d'una nova fase a nivell judicial. 

Seguim amb l’activitat formativa i cultural!

Com sabeu, tot i haver suspès presencialment les activitats cíviques i comunitàries, a l’Ateneu mantenim l’activitat formativa i la programació cultural, això sí, extremant les mesures de seguretat i fent algunes modificacions en els horaris per poder complir amb el toc de queda.

Cal donar la independència a Madrid!

Fa dos anys el geògraf francès Christophe Guilluy va publicar un llibre que va irrompre amb força en el debat internacional: No society. Guilluy hi deixa anar un munt d’afirmacions polèmiques, acompanyades de dades difícilment discutibles (les gràfiques de la part central del llibre).

Escola i teatre

Hi ha dos pilars que, al meu entendre, enforteixen l'estudi de la llengua a l'escola, la biblioteca i el teatre. De la biblioteca, ja en parlaré en un altre article.

Xarxa dependents

Vivim temps accelerats en els quals l'extraordinari ha esdevingut ordinari. No parlo només de mascaretes i distància social obligada, de tancaments forçats de negocis i estigmatització de col·lectius ni de governants desbordats per un virus resilient. 

Pàgines

Subscribe to Blogs