Prova de foc per a elCugatenc

Fa sis mesos i una setmana que aquesta web va vore la llum. Des de llavors hem publicat un munt d'articles de tot tipus, més o menys encertats, més o menys extensos però sempre amb la voluntat d'aportar elements nous en el debat ciutadà. Tot l'equip ha treballat per a mantindre elCugatenc actiu en les setmanes més fluixes i en les més carregades, com esta, amb eleccions i Ple.

Hem tingut els nostres debats interns, els intents de despenjar-nos de l'agenda marcada, els bons reportatges, les peces que al final no podien ser tal com les havíem planejat i els temes que s'han allargat setmanes per a poder publicar res. Mentrestant, hem fet algun acte públic amb més o menys acollida. L'informàtic ha treballat en el desenvolupament de la web per a què durant les vacances de Nadal puguem obrir la secció de subscripcions i, arribat el 2016, activar les del Verkami.

Però no ens hem oblidat de la promesa de ser cooperativa. Ara per ara elCugatenc està gestionar per una associació, L'Avenir. El nostre compromís és que L'Avenir siga una SCCL amb socis treballadors i socis col·laboradors. Per a fer-ho, participem en el concurs d'emprenedoria social de l'Ajuntament de Sant Cugat. Vam passar la primera fase i dilluns tenim una prova de foc, la presentació del projecte davant d'un jurat. Això ens donarà part de la nota per a ser premiats o no.

Estem esperançats però no donem res per fet. Hi ha 12 projectes i com a màxim en passen 8. La resta d'empreses, cadascuna en el seu àmbit, té un potencial enorme i un equip il·lusionat i cohesionat. Les darreres setmanes hem tingut un curs de formació impartit per Tàndem Social, una altra cooperativa, que ens ha donat pistes i ens ha permès conèixer noves experiències. Solament ens queda fer-ho bé, agradar i desitjar molta sort a la resta de companys.

Notícies relacionades