Arriba el Nadal!!!!

Època de trobades familiars, de sopars d'amics, de feina, festes, visites, època de beure, menjar, xerrar, fins i tot debats i discussions. De tot i mes! I enmig d'aquesta disbauxa i descontrol també arriben els regals! És l'època en què moltes famílies, per l'eufòria del moment, els sentiments, la febre de regalar i les ganes de complir desitjos es deixen portar per allò que, durant l'any, no poden. Es fan excessos: de menjar de beure... i també es prenen decisions molt més importants: anirem al gimnàs, deixarem de fumar, estalviarem... Però també es prenen d'altres que afecten a tercers com, per exemple, regalar un gos o gat, hàmster, ocell, fura o qualsevol animal als nens.

PERILL!!!!

Si durant l'any, tot i la insistència i pregaries, promeses dels nostres fills, hem donat llargues i no hem trobat el moment, com és que ara creiem que sí?
Tenir un animal a casa és una de les experiències més enriquidores que es pot tenir. Ara no entraré en detall dels avantatges de tenir animals... que són molts però, la veritat, es pot regalar una vida? I la responsabilitat que això comporta també va inclosa en el regal? Tenir gos o gat requereix una sèrie d'esforços, necessitats i despeses i això també va inclòs amb aquest ofrena. Els nens, per molt que vulguem, no seran els responsables, serem nosaltres.

Avui us deixo amb un espot publicitari gravat fa uns anys per uns col·laboradors del Cau.

Malauradament continua sent tan actual com llavors , no ha caducat,  a prop de 200.000 gossos i gats son abandonats a l´any a Espanya, i  els refugis estan desbordats d´animals  que esperen una família. Si ja teniu clar què voleu i podeu augmentar la família visiteu-ne  una de les mils i mils protectores que hi ha, segur que en un racó d´una d´elles us està esperant el vostre Amic. Deixeu-vos aconsellar pel personal que coneix l´animal i sobretot no compreu, ADOPTEU!!!!!!

Enhorabona, segur que sereu molt feliços amb el vostre nou membre de la família si feu una adopció molt responsable.

Felicitats!!!!!!!

Per: Sam

Notícies relacionades