Barris i EMD

Sorgeixen crítiques de control governamental als pressupostos participatius de Valldoreix

S’han rebutjat propostes amb justificacions que no estaven recollides com a motius de denegació en la informació que s’ha fet arribar a la ciutadania. El govern defensa que és un procés transparent.

L’augment de la demanda deixa quatre infants sense escola bressol a La Floresta

El centre ha demanat la creació d’un nou grup però el Patronat Municipal d’Educació, de moment, ho ha denegat. Inicialment s’havien quedat fora 10 nens però diverses baixes han rebaixat el nombre d’afectats.

Neix l’Assemblea de Llogaters de La Floresta per fer front a les dificultats d’accés a l’habitatge

Prop d’una trentena de veïns participen a la primera trobada d’una entitat que, sota l’autogestió, ajudarà persones afectades pel preu del lloguer i demanarà accions a l’administració i als propietaris.

Les entitats cancel·len la Festa Major de Les Planes perquè no estarà acabada la coberta de l’Espai Pere Grau

La Comissió de Festes critica que el govern ha incomplit l’acord de tenir l’obra enllestida per a abans de la celebració. Davant la manca d’espai, els veïns han preferit anul·lar tots els actes previstos.

Ramon Piqué deixa la presidència del Consell de La Floresta i l’acta de regidor

La reunió de maig del consell de districte ha servit per anunciar el comiat del president, conèixer la proposta dels infants per als diners de lliure disposició i seguir l’evolució dels projectes que afecten al barri.

L’EMD es compromet a millorar la transparència digital davant la insistència dels veïns

Després de la intervenció d’un veí, el govern ha anunciat que crearà una comissió que repassarà les mancances de la web de l’EMD i del portal de transparència per així complir a legislació vigent.

Pàgines

Subscribe to Barris i EMD