Barris i EMD

L’EMD anul·la el projecte de reurbanització del carrer Molí perquè incompleix el planejament urbanístic

La resolució del recurs de reposició evidencia que s’havia planificat una expropiació a una parcel·la que no estava afectada. Això obliga a anul·lar tot el projecte i començar-lo de nou. Part del debat se centra en la mobilitat.

L’Espai Eco celebra el seu primer aniversari posant en valor la bona acollida veïnal

L’associació que gestiona l’espai ha celebrat la seva tercera àgora, que ha servit per celebrar el primer any de funcionament de l’equipament. Tenen el repte de seguir obrint-se i preparar noves activitats.

El Consell de Barri de La Floresta condemna l’“autoritarisme de l’Estat”

En un comunitat demanen el respecte dels drets individuals i col·lectius. Els florestans també fan una aposta per la visibilització de les dones amb el renomenament d’una plaça i la creació d’una comissió d’igualtat.

Valldoreix atura l’activitat política fins que es posin en llibertat els detinguts en l’operació contra el referèndum

Mentre l’EMD ha pres la decisió, la campanya del referèndum ha seguit a la ciutat amb un acte de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes. La CUP-PC ja ha proposat que la mesura s’apliqui també a l’Ajuntament.

Els veïns de La Floresta i Les Planes demanen solucions als robatoris a l’Audiència pública

La tinenta d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, anuncia algunes de les accions presses pel consistori. Mentre, a la porta de l’Ajuntament prop de 70 manifestants exigien mesures.

Autoorganització veïnal i reivindicació davant del govern per posar fre als robatoris a La Floresta

El grup Escamot ajunta 250 veïns que es donen suport mutu davant dels robatoris i intenten mediar amb els presumptes lladres. Demanen mesures a l’Ajuntament per aturar la inseguretat que viu el barri.

El Club Esportiu Valldoreix recorda els seus 50 anys d’història al pregó de Festa Major

El president de l’entitat, Joan Carles Pradell, ha estat el pregoner i ha posat en valor la vinculació del club amb la vila però també la seva capacitat d’internacionalitzar el nom de Valldoreix a través del tennis.

El Consell de Mira-sol es dotarà d’un reglament per als diners de lliure disposició

Després de la discussió sobre el carril bici de Mas Gener, l’òrgan de participació decideix fixar unes normes que esclareixin com gestionar la partida de 80.000 euros que anualment li correspon com a espai de participació terriorial.

Ignasi López: “Hem d’aconseguir que més gent s’impliqui a l’Associació de Veïns de Les Planes”

Després d’haver salvat in extremis l’entitat, la nova junta s’enfronta al repte d’aconseguir més implicació veïnal sense abandonar la tasca de negociació amb les institucions. En parlem amb el seu nou president.

Radiografia del conflicte jurídic i polític sobre el Complex Esportiu de Valldoreix

Versió digital del reportatge recollir a l'Anuari 2016-17 d'elCugatenc. El contracte data del 2003 però la tensió entre l'empresa i el govern progressista, la posterior modificació per part de CiU-Actuem i la judicialització l'han complexitzat.

Pàgines

Subscribe to Barris i EMD