Barris i EMD

Radiografia del conflicte jurídic i polític sobre el Complex Esportiu de Valldoreix

Versió digital del reportatge recollir a l'Anuari 2016-17 d'elCugatenc. El contracte data del 2003 però la tensió entre l'empresa i el govern progressista, la posterior modificació per part de CiU-Actuem i la judicialització l'han complexitzat.

Els ingressos urbanístics es disparen a Valldoreix durant el 2016 i marquen un rècord històric

En el darrer Ple es va aprovar el Compte General del 2016, en què s’inclou la liquidació del pressupost i el patrimoni de l’EMD. Les plusvàlues i l’ICIO creixen i marquen un rècord històric.

Tres satanasos reivindicatius donen la benvinguda a la Festa Major de La Floresta

La celebració s’allargarà durant vuit dies distribuïts entre aquest cap de setmana i el vinent, principalment, amb 32 activitats distribuïdes arreu del barri. El pregó repassa les actuacions pendents al districte.

Ple de juliol de l'EMD: carrer Molí, Elena Degollada i bústia contra la corrupció

El Ple de juliol a l'EMD ha estat marcat per l'aprovació definitiva del projecte de reurbaintzació del carrer Molí, tot i que també ha tingut altres temes debatuts com el canvi de dedicació i retribució a la vocal Elena Degollada.

Els veïns obren el debat sobre el retard de la cobertura de l’Espai Pere Grau

El darrer Consell de Barri del curs a Les Planes ha servit per tancar temes però també per debatre del gran afer del barri durant els darrers mesos, el retard de la cobertura de les pistes i la cancel·lació de la Festa Major.

Pàgines

Subscribe to Barris i EMD