Avís legal

El prestador, responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris el present document amb el qual vol complir les obligacions disposades a la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI-CE), així com informar a tots els usuaris del lloc web respecte a quines són les condicions d'ús del lloc web.

Qualsevol persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari, comprometent-se a l'observació i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades com a qualsevol altra disposició legal que fos d'aplicació.

El prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pugui aparèixer al lloc web, sense que existeixi obligació de preavisar o posar en coneixements dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com suficient amb la publicació del lloc web del prestador.

Actualment no hi ha una persona jurídica al darrere d'aquest lloc web. Fins la constitució de l'entitat en qüestió, elCugatenc és el resultat de la unió de quatre persones físiques: Xavier Boix Roca, Miquel Margalef i Simó, Jordi Pascual Mollá, Anna Poquet i Patricia Cirera.