Assemblea pel clima

La lluita per la defensa del territori no s'atura

L’especulació urbanística ja ve de lluny, fa anys que bancs, grans empreses i grans tenidors es dediquen a especular amb l’habitatge posant-ne els lloguers pels núvols, fent mobbing a les llogateres que no es poden permetre pagar lloguers abusius i construint polígons industrials, grans plataformes comercials o edificis de luxe en espais protegits o no urbanitzables.

Puc Poc Pac

Un dels motius principals de l'existència de l'Assemblea pel Clima de Sant Cugat és precisament proposar, supervisar, i acompanyar l'acció climàtica de les institucions. 

La mirada

L'emplaçament de l'escola La Mirada constitueix avui en dia un dels debats més candents de la ciutat. Es tracta, però, d'un conflicte que ve de lluny.

Camp de Golf de Can Sant Joan

El passat mes d'octubre Incasol (empresa pública depenent del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya) va presentar el projecte d'un nou camp de golf on es va emplaçar, fins al 2018, el camp de Golf de Can Sant Joan.

LA ZBE no és una mesura ecologista!

Tal com l’ajuntament va aprovar al ple del 18 de maig, el dia 15 de setembre es posa en marxa l’anomenada Zona de Baixes Emissions (ZBE), que limitarà la circulació dels vehicles que no compleixin les condicions segons els adhesius de la DGT.

La punta de l'iceberg

Recentment s'ha publicat l'últim estudi demoscòpic de l'Observatori Sociològic de Sant Cugat, que podeu consultar aquí. Per a l’àmbit que ocupa aquesta assemblea, la secció sobre emergència climàtica resulta prou inquietant per a escriure aquest article.

Les valoracions confuses que en fa l’Ajuntament, són de l’estil: