Anuari 2016-2017 elCugatenc

L'Anuari 2016-2017 elCugatenc és un treball realitzat pel diari digital local elcugatenc.cat, actualment gestionat de forma assembleària a través de l'Associació L'Avenir dotada de comissions de treball. És la segona edició i es publica just un any després de la primera. Es fa un recull dels temes clau de l'actualitat santcugatenca del segon any de vida del diari (juny 2016 - maig 2017). Amb una cronologia mensual es repassen els principals temes tractats per elCugatenc durant aquest temps. Després del repàs de l'any, l'anuari desenvolupa diversos temes que tenen algun vincle amb l'actualitat del darrer any. Queden estructurats en els següents bloc: Valldoreix dividit; Torre Negra, encara som a temps?; la presumpta corrupció local i 100 anys de l'arribada del ferrocarril. També hi ha un recull fotogràfic amb les millors imatges del Tino Rubio i un resum de les xifres d'audiència.

Per aconseguir un exemplar:

 

*En cas de voler un exemplar solt –d’aquesta o qualsevol altra edició– sense subscriure’t, envia’ns un correu electrònic a info@elcugatenc.cat demanant-lo. Té un cost de 5€ (7€ si desitges que te l’enviem per correu postal).

L'edició de l'anuari empra els recursos propis del diari aconseguits a través de les subscripcions, anuncis publicats a la web i el premi del concurs d'emprenedoria social de l'Ajuntament de Sant Cugat. Inclou un únic anunci d’una campanya contra l’estigma de les persones drogodependents de la societat científica Socidrogalcohol, seguint el codi ètic de la publicitat del nostre diari.

Per tal de tenir el menor impacte sobre el medi ambient possible, l'anuari ha estat imprès per Edicions Pol·len, una empresa que garanteix la reducció d'emissions i consum respecte a les impressions estàndards. Cada exemplar té una massa de 121 grams i ha implicat l'emissió de 585 grams de CO2 a l'atmosfera (26 menys que en una impressió estàndard), la generació de 16 grams de residus (3 menys), el consum de 6 litres d'aigua (1 menys), un consum elèctric de 13 megajules (1 menys) i el consum de 163 grams de matèries primeres (19 menys).