Sortirem guanyant realment?

Aquest mes d’octubre sortia de nou la notícia que Sant Cugat passarà a pertànyer a la zona 1 dins l’Àrea Metropolitana de Transport.

Sense donar massa seguretat al fet de com es portarà l’entrada a aquesta nova zona, la qual deixa moltes incògnites per als santcugatencs. La T-Mobilitat hauria d’haver sigut ja la solució, però el govern ha decidit posposar-ho tenint en compte que canviar les màquines dels tiquets són molts diners. Potser, però, els santcugatencs que paguen els escandalosos preus per desplaçar-se cap a Barcelona prefereixen que es gastin diners en canviar les màquines i posar un sistema tarifari més just, com la T-Mobilitat, pagant pels quilòmetres de tram que hi ha entre estació i estació i no posar més pegats que no resoldran realment el problema.

El fet de canviar de zona provoca la sensació de no entendre per què el govern ha decidit fer això, tenint en compte que: podrien pujar l’IBI cap als ciutadans i a més a més ens distancia de l’interior de la comarca allunyant-nos de Sabadell o Terrassa on molts joves van a estudiar.

Aina Lasauca, primera secretària de les Joventuts Socialistes (JSC) de Sant Cugat

Notícies relacionades