El nou govern

El nou govern que s’ha produït a Sant Cugat obre una nova porta a una entesa entre partits d’ideologia diferent, però amb programes enfocats per a la ciutat, que comporta una ruptura de 32 anys de govern Convergents i de corrupció.

Amb aquest acord programàtic s’aconsegueix aportar una transversalitat de visió respecte a quin model de ciutat volen els santcugatencs i una transversalitat de propostes.

Tot i les diferències sí és cert que les prioritats són compartides com la dificultat a l’accés dels habitatges o els lloguers abusius que es donen, comportant que no pugi viure tothom en aquesta ciutat o que hi hagi gent que hagi de marxar.

Per tant, aquest govern, amb una visió conjunta, demostra que pot ser una coalició forta i sòlida, amb empenta per donar oportunitats als joves, procurar una igualtat d’oportunitats i no caure de nou en voler convertir Sant Cugat en una ciutat aparador.

Aquells qui estan en contra d’aquest govern o que s’escandalitzen per aquest pacte no estan respectant la majoria de Ple que s’ha escollit democràticament en aquesta ciutat. Centrant-se en altres aspectes i no en el pacte municipal el que es fa es perjudicar tots els santcugatencs, seguint garantint la corrupció del 3% en comptes de donar una sortida a un govern d’esquerres. El que s’ha de fer és donar una oportunitat a aquest nou govern amb assumptes tan importants com l’habitatge o la municipalització de serveis que són necessaris.

Aina Lasauca, primera secretària de les Joventuts Socialistes (JSC) de Sant Cugat

Notícies relacionades