L' Agutzil

Concurs de propostes arquitectòniques abans d’adjudicar la redacció del projecte de la Mirada

L’Ajuntament ha començat un concurs públic per fases i restringit perquè cinc concursants acabin desenvolupant un avantprojecte arquitectònic, a partir del millor dels quals es farà el Projecte de la nova escola.

El projecte de la nova biblioteca central al parc Ramon Barnils estarà enllestit a l’estiu

Baena Casamor Arquitectes BCQ ha guanyat el concurs públic per redactar el projecte i dirigir les obres. La licitació tenia en compte l’adequació a l’entorn sense generar impacte i l’eficiència energètica de la proposta.

Boehringer Ingelheim inicia els tràmits per ampliar la seva planta a Can Mates

La farmacèutica demana la llicència ambiental que se’n deriva de la regularització de la zona, afectada judicialment per com es va planificar als anys 90. El pas de la multinacional arriba un any després d’iniciar els tràmits per ajustar l’ordenament.

Comencen els tràmits per actualitzar les ordenances de sorolls i d'estalvi d'aigua

Ambdues passen un procés de consulta pública abans de l’aprovació inicial. El principal argument del canvi és l’adaptació a la nova normativa, que ha de permetre determinar element jurídics i tècnics per a sengles àmbits.

L’arranjament i l’amfiteatre dels Jardins del Vallès surten a concurs públic

Valorada en més de 400.000 euros, es fa pública la licitació que se’n deriva dels pressupostos participatius i que no només preveu l’amfiteatre sinó la millora de la zona i la construcció d’un Jardí de les olors.

S’aprova definitivament el projecte de cobriment de la pista d’hoquei de la ZEM Jaume Tubau

Sense cap al·legació, la Junta de Govern ha aprovat definitivament el projecte per fer la coberta, que preveu ser corba per permetre la caiguda d’aigües pels laterals. Serà una estructura senzilla i poc pesant, segons la memòria del projecte.

Les escoles bressol contracten servei d’atenció assistencials per als infants fins al 2022

El Patronat Municipal d’Educació ha adjudicat el contracte que també servirà per a les activitats d’estiu dels centres. Es preveu una possible ampliació en cas que La Mimosa incorpori un nou grup.

Contractes per enllestir la pavimentació del carrer Vallvidrera i la plaça Miquel Olivella de La Floresta

En tots dos casos s’implementa una plataforma única amb prioritat per als vianants. A la plaça s’instal·laran elements mobiliaris que animin a fer-hi un ús social i no només de pas.

Pàgines

Subscribe to L' Agutzil