L' Agutzil

L’Ajuntament destinarà 256.000 euros anuals al desbrossament i tales contra incendis

Talher guanya el concurs públic per a les actuacions de prevenció d’incendis que té una durada de quatre anys. L’empresa havia presentat la millor oferta econòmica de les set que han participat a la licitació.

L’Ajuntament licita l’auditoria del servei d’abastament d’aigua de Sorea i de transport públic de Moventis

Ambdós contractes acaben durant els propers anys i cal marcar les bases de la nova licitació o la possibilitat de municipalitzar el servei en el cas de l’aigua. La licitació té un pressupost de 145.000 euros.

Es farà un nou tram de carril bici per creuar el pont sobre l’AP7 del nord de Volpelleres

El consistori adjudica l’elaboració del projecte a través d’un concurs públic en què l’empresa licitadora ha presentat una baixa econòmica que ha hagut de justificar. La durada del contracte és de dos mesos.

Es construiran tres sales de reunions i una de formació a la planta -1 de l’Ajuntament

L’empresa licitadora guanyadora del concurs públic havia presentat una baixa econòmica que ha hagut de justificar a la mesa de contractació. L’obra costarà 142.000 euros (amb IVA) a l’erari públic.

S’adjudica la segona fase de la millora del carrer Sant Francesc d’Assís amb baixa econòmica del licitador

L’oferta rebuda rebaixa en 155.000 euros el pressupost previst de la licitació. Això ha provocat que la mesa de contractació demanés una justificació a l’empresa acceptant finalment aquest cost inusualment baix.

Pàgines

Subscribe to L' Agutzil