L' Agutzil

S’aprova definitivament el projecte de cobriment de la pista d’hoquei de la ZEM Jaume Tubau

Sense cap al·legació, la Junta de Govern ha aprovat definitivament el projecte per fer la coberta, que preveu ser corba per permetre la caiguda d’aigües pels laterals. Serà una estructura senzilla i poc pesant, segons la memòria del projecte.

Les escoles bressol contracten servei d’atenció assistencials per als infants fins al 2022

El Patronat Municipal d’Educació ha adjudicat el contracte que també servirà per a les activitats d’estiu dels centres. Es preveu una possible ampliació en cas que La Mimosa incorpori un nou grup.

Contractes per enllestir la pavimentació del carrer Vallvidrera i la plaça Miquel Olivella de La Floresta

En tots dos casos s’implementa una plataforma única amb prioritat per als vianants. A la plaça s’instal·laran elements mobiliaris que animin a fer-hi un ús social i no només de pas.

Es liciten les obres del carril bici per unir Can Magí i el barri de Sant Francesc

El pressupost de licitació és de 269.858 euros i preveu unir l’avinguda Francesc Macià amb el carrer del torrent de Ferrussons creuant els Jardins de Sant Francesc i arribant a l’escola Collserola i l’institut Joaquima Pla i Farreras.

L’Ajuntament treu a concurs públic l’auditoria dels contractes amb Ferrovial

El Ple de març va aprovar realitzar l’auditoria després de les declaracions dels acusats al Cas Palau, on està inclosa l’obra del PAV3 de la rambla del Celler en el marc del presumpte finançament irregular de Convergència.

L’Ajuntament destinarà 256.000 euros anuals al desbrossament i tales contra incendis

Talher guanya el concurs públic per a les actuacions de prevenció d’incendis que té una durada de quatre anys. L’empresa havia presentat la millor oferta econòmica de les set que han participat a la licitació.

L’Ajuntament licita l’auditoria del servei d’abastament d’aigua de Sorea i de transport públic de Moventis

Ambdós contractes acaben durant els propers anys i cal marcar les bases de la nova licitació o la possibilitat de municipalitzar el servei en el cas de l’aigua. La licitació té un pressupost de 145.000 euros.

Pàgines

Subscribe to L' Agutzil