Publicitat

Sent Cugat

La mirada

L'emplaçament de l'escola La Mirada constitueix avui en dia un dels debats més candents de la ciutat. Es tracta, però, d'un conflicte que ve de lluny.

Mots sospitosos

Durant la passada contesa electoral del 14-F, la Junta Electoral va prohibir fer servir els mots “presos polítics” i “exiliats”.

El veganisme ens salvarà

Les persones veganes son unes heroïnes i la gran majoria no ho saben. De ben segur que alguns us preguntareu per què, amb un regust agredolç en llegir aquestes línies com un atac, incrèduls.

El foc com a conseqüència

L’empresonament de Hasél ha iniciat una nova onada de protestes a nivell estatal, recordant les mobilitzacions de pocs dies abans a Linares, les de la sentència del judici del procés, les dels barris obrers de Madrid en contra de les mesures de restricció i les del 2017 i 2018 a Múrcia.

Referèndum, majories i cohesió nacional

Escric aquest article hores després de les eleccions al Parlament de Catalunya, però no té per objectiu analitzar els seus resultats, sinó plantejar una reflexió de llarg abast arran d’algunes manifestacions fetes amb els resultats encara ben calents.

Ni muts ni a la gàbia

Ahir 16 de febrer de 2021 de bon matí, es va presentar la comitiva judicial i un fort desplegament de Mossos d'Esquadra per tal de detenir i empresonar el raper Pablo Hasél.

Carta a Arcadi

Sempre ens queixem que no ens podem acomiadar prou de les persones estimades quan ens deixen. L'Arcadi i la seva família han fet possible que li puguem dir allò que desitgem i que ell ho pugui conèixer abans de deixar aquest món. 

Pàgines