Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya presenta la llista i reivindica l’1 d’octubre

Foto: Jordi Pascual

Encara que ja s’han fet públiques totes les llistes de cara a les municipals, les candidatures segueixen fent presentacions de les persones que s’hi han sumat al projecte. Dissabte, enmig de la jornada de reflexió per les eleccions espanyoles, Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya s’ha fet la foto de família a la plaça de l’1 d’octubre i ha aprofitat l’avinentesa per presentar la llista completa.

L’alcaldable, Joan Recasens, ha reivindicat la voluntat de mantenir-se fidels a l’1 d’octubre, rebutjant la celebració de qualsevol referèndum. Per a ells, el celebrat el 2017 té plena validesa i, en conseqüència, es neguen a reconèixer cap altra autoritat, motiu que els anima a cridar en contra de l’enretirada de pancartes i llaços d’edificis públics ordenada per la Junta Electoral.

Aquest posicionament els obliga a no pactar amb cap força no independentista ni amb partits que van donar suport al 155, així com tampoc amb aquells que rebutgen l’1 d’octubre. Recasens considera que cal una alcaldia independentista perquè, diu, els municipis s’hauran de posicionar davant un hipotètic nou 3 d’octubre que, assegura, tornarà a ocórrer.

Havent elaborat la proposta política a través d’unes primàries i amb la participació de les més de 900 persones inscrites a la ciutat, Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya reivindica la vessant participativa i assegura que el treball a la institució seguirà fiscalitzat per totes les persones inscrites. “Som una candidatura transversal amb persones d’orígens diversos”, explica Recasens.

Tal com va repassar en l’entrevista amb elCugatenc, el candidat assegura que aposten per altres temes de ciutat més enllà de l’eix nacional, com ara l’habitatge, la mobilitat, el creixement i la protecció de l’entorn. Tot i així, diu que si Catalunya fos un estat independent es disposarien de més recursos per fer front a les problemàtiques del país i de la ciutat.

La llista completa és:

1. Joan Recasens Guinot

2. Clara Forn Argimon

3. David W. Sempere Sànchez

4. Margarita Codina Balart

5. Oscar Parés Franquero

6. Meritxell Perelló Pinto

7. Juan José Vara Bengochea

8. Pilar Garcia Duran

9. Albert Latorre Saumoy

10. Maria Josep Freixanet de la Iglesia

11. Lluís Corbera Sastre

12. Núria Bou Torrent

13. Josep Maria Serravinyals Arumí

14. Lourdes Botey Albiol

15. Jordi Manchón Perera

16. Maria Amparo Bonet Casañas

17. Joaquim Terrades López

18. Esther Garcia Duran

19. Llorenç Prats Sagarra

20. Anna Sempere Sànchez

21. Francesc L. Pérez Torres

22. Marta González Rosel

23. Gal·la Garcia Codina

24. Jaume Busquets Fàbregas

25. Sergi Mateu Vives

Supent: F. Xavier Olivella i Mata

Notícies relacionades