El PP anuncia una llista amb un independent i diversos exregidors

Foto: Jordi Pascual

Álvaro Benejam està acompanyat de l’exregidor Alfredo Bergua i de Patricia Rubio en els primers tres llocs de la llista del PP a les municipals. Així hi ha comunicat el partit a través d’una nota de premsa en plena diada de Sant Jordi. Segons el candidat, l’elaboració de la llista ha tingut en compte l’experiència i la joventut així com la distribució sectorial i territorial de les persones que hi participen.

Com han fet diversos partits polítics, els populars reivindiquen els orígens professionals diversos dels integrants de la llista. “és una gran candidatura, amb persones amb molta experiència i un gran grau de coneixement de la ciutat que a ben segur, podran aportar solucions als grans problemes que afecten a tots els santcugatencs”, reivindica el candidat.

La llista incorpora diversos exregidors. En la segona posició hi ha Bergua, que va ser regidor entre el 1999 i el 2007. Al número 16 l’exregidor d’Unió Xavier Tizón i tancant la llista l’exregidor popular Jordi Carreras, que va encapçalar la llista de les eleccions del 2015 tot i que va cedir el lloc a l’actual portaveu i candidat. Noves Generacions té presència a la llista amb el seu president local, Ignacio Rigau, al número sis. També incorporen un independent, el veí de Can Barata Diego Ortega, al número 22.

Fins el moment, el PP només havia anunciat el cap de llista a les municipals i la presidenciable a l’EMD de Valldoreix. Al gener van fer la presentació formal de Benejam en un acte a l’Hotel Sant Cugat en què van situar l’increment de la partida de seguretat i la rebaixa d’impostos com a les grans aportes del programa. Els temes citats pel candidat van ser diversos i incloïen el procés, reivindicant-se com el partit capaç de fer front a l’independentisme.

El PP té actualment un únic regidor ja que a les eleccions del 2015 va aconseguir un 6,22% dels vots, la meitat que al 2011, quan va obtenir un 12,54% i quatre regidories –venia de 2 regidories i un 8,89% dels vots al 2007–. Al maig del 2018 en una visita de Fernández es van marcar l’objectiu d’arribar com a mínim a dos regidors ja que al 2015 es van quedar a 120 vots del segon.

La llista completa és:

1- Álvaro Benejam Peretó

2- Alfredo Bergua Valls

3- Patricia Rubio Esteban

4- César Calzada Vázquez

5- Elitxu Antón Albisu

6- Ignacio Rigau Tusell

7- Esther Cabello Virto

8- Javier Gallardo Alday

9- Juan Pedro Jurado Cubero

10- Alicia Mora Sangrá

11- Juan Ramon Brustenga Martínez

12- Verónica Vargas Célix

13- Alberto Lipperheide Strack

14- Gerard Llatjós Fontanals

15- Inmaculada Lorenzo Lorenzo

16- Xavier Tizón Nogueras

17- Inés Murphy Tapia

18- Erik Johansson Grülls

19- Raquel Polo Villafaina

20- María Teresa Prada Muñoz

21- Carina Morgado García

22- Diego Ortega Berenguel (independent)

23- Catalina Trueba Olazábal

24- Leo Leonelli Selles

25- Jorge Carreras del Rincón

Notícies relacionades