Plataforma de Pensionistes

Terrassa zona 1

Fa un parell de mesos, se'ns va informar per part de la tinenta d'alcaldia de Drets Socials que la nostra reivindicació d'accedir a l'hospital de referència de Terrassa amb bitllet de zona 1 dels FGC, estava en vies de solució. Tenint en compte gestions realitzades pel seu departament amb els FGC, es va parlar d'un bitllet molt reduït del qual faltava solucionar encara alguns serrells.

La consolidació de l’Estat benefactor (1914-1940) i de l’Estat del benestar després de la Segona Guerra Mundial (2)

L’acció de l’Estat es va expandir durant la Primera Guerra Mundial, els governs, per assolir els seus objectius militars, nacionalitzaren abundants recursos econòmics i consentiren transformacions profundes en la despesa pública, així com reformes impositives progressives. Un cop acabada la guerra, aquestes mesures se suavitzaren, però els avanços bàsics en la tributació, les assegurances socials i la depesa pública van mantenir-se.

Retalls de la història: Leon Degrelle

Si és cert allò de "La història l'escriuen els vencedors", referint-se a les diferències que tenen un bàndol i l'altre sobre com han anat els fets abans, durant i després de les guerres i conflictes entre països i pobles, també ho és que alguns fets de relleu no reben l'atenció que mereixen.

Un any més i un balanç necessari

El passat dilluns 14 de juny, la nostra Plataforma de Pensionistes va fer l'última concentració abans de les vacances d’estiu, després de 3 anys de concentracions cada dilluns davant del nostre Ajuntament; al setembre tornarem a fer les concentracions.

Pàgines