Publicitat

Què podem fer per elCugatenc?

Dies passats, els promotors d’aquest diari digital ens convocaren amb un SOS per a debatre la viabilitat d’aquesta publicació. Ras i curt, això vol dir que cal cercar (i convèncer) nous subscriptors.

A la crida responguérem unes 20 persones. Sembla que es formaren dues comissions per aportar idees i/o col·laboracions que no desvirtuïn el projecte. En el moment de redactar aquest escrit no tinc notícia de com està l’afer, però sí que és urgent.

Penso que l’única sortida és augmentar les subscripcions. I qui poden ser els nous subscriptors? Ja ho han dit altres amb més coneixement que jo: Hi ha a Sant Cugat un bon potencial de gent amb disponibilitat de 4-5 €/mes per saber què passa en aquest municipi de 90.000 habitants i que no apareix a altres mitjans al servei de l’statu quo polític i social.

Hi ha temes que no són tractats pels altres mitjans locals. Hi ha col·lectius i entitats que no apareixen en aquelles publicacions. I elCugatenc pot fer-se ressò de les seves activitats. Cal, però, que es publicitin i vagin acompanyades de debats, etc.

Ep! elCugatenc sols pot ser el mitjà periodístic, és la seva feina; l’organització d’actes i debats no podem carregar-los-la a ells també. El seu Departament de Personal – perdó, de Recursos Humans segons la terminologia de l’Escola d’Economia de Chicago– va molt curt. Jo els he cercat a la seva seu social, Cal Temerari, i no els he trobat ni al cup de vi, ni entre les verdures.

Roger Caballé, subscriptor

Notícies relacionades