Què fem i per què, per edbuilding.org

Equip d'edbuilding.org. Foto: Inez del Prado

Vivim temps de canvis accelerats, societats convulses i un futur ple d'incertesa. En el temps que dura un telenotícies presenciem actes perpetrats per persones tan inquietants com cruels que ens fan perdre la confiança en la condició humana:  d'aquí a aquí contemplem dos joves endinsant-se al Túnel de la Rovira buscant pokémons, i d'aquí a aquí un sol home acabant amb la vida de desenes d'innocents. Tant una cosa com l'altra (lluny de paral•lelismes, això no, si us plau...) són dignes de preguntar-nos en què hem fallat.  On està el desajust.  En quin moment aquell home va deixar de ser-ho per convertir-se en bèstia i arrasar amb vides humanes.  I (a anys llum però no menys preocupant) en quin moment el jovent ha cregut que val la pena invertir temps en buscar pokémons arreu…

Integrismes, desigualtats enquistades, pares que miren cap a un altre costat… No en tinc cap dubte, com diu la Malala Yousafza "L’educació és l’única solució. L’educació primer de tot".  I, a més a més, és cosa de tots.  Aleshores, recupero la confiança quan veig (i no a un telenotícies, malauradament) centenars de mestres omplint auditoris per seguir formant-se durant l’estiu.  O desenes de pares i mares renunciant al seu temps lliure un dissabte sencer del mes de maig per “sotmetre’s” a una jornada formativa d’experts en educació.  I el que és millor de tot:  tothom surt encoratjat, esperançat i somrient!   

Una de les sessions de formació d'edbuilding.org. Foto: Inez del Prado

Les persones que formem l’equip d’Edbuilding creiem fermament en el que fem, treballem dia a dia per l’educació i us convidem a famílies i docents a sumar-vos al nostre projecte de construir educació! Estem treballant a tope per començar el nou curs escolar amb tota l'artilleria de recursos educatius a punt i ens encantaria comptar amb vosaltres!

Susana Garcia

Fundadora de l’associació santcugatenca edbuilding.org

Notícies relacionades