La 6a edició del Festival Petits!Grans!Llibres es trasllada al Mercantic

Aquest cap de setmana té lloc la 6a edició del festival Petits!Grans!Llibres, una iniciativa de l’Institut de la Infància en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat. El Festival és un esdeveniment cultural que pretén vincular els nens i nenes amb les seves famílies a través de la literatura, la creativitat i la música.

Trasllat al Mercantic

La gran novetat d’aquest any ha estat el trasllat des del Claustre del Monestir al recinte de Mercantic, un espai més adequat per acollir el certamen gràcies als seus 700 metres quadrats. La directora de l’Institut de la Infància, Verònica Bronstein, comentava que l’any passat moltes famílies es van quedar fora del festival i que amb la nova ubicació: “Busquem ampliar la capacitat d’assistents i donar també un plus de qualitat a la iniciativa, en aquest sentit el Mercantic és el lloc ideal per celebrar el Petits!Grans!Llibres”.

Ahir des de les 10:30 del matí ja es podia gaudir de les activitats que van començar amb una rebuda amb bombolles de sabó gegants acompanyades de la guitarra d’Inmaculada Balsells. Les activitats estaven destinades a diferents edats, des de 0 a 3 anys fins a altres, a partir de 6 anys. Algunes de les activitats que van poder compartir els nens i nenes amb els seus pares van ser tallers de música, de dibuix, de cuina, entre d’altres i contacontes com “El professor Ta-tatxan” amb Bufamots. Els organitzadors de l’activitat encabida al Teatret explicaven que havia tingut molt d’èxit i que la sala s’havia omplert de gom a gom.

A les 12:30 va tenir lloc una de les activitats més esperades, una presentació i concert de la cantant Lucrecia, que ha escrit un conte infantil publicat el passat mes de febrer. La cantant cubana assegurava que per ella era “un plaer” participar en el Festival, ja que a ella: “Els nens me arrebatan”. Lucrecia va combinar un espectacle de contacontes amb un petit concert per a tota la família. Gerogina Navarro veïna de Sant Cugat però resident a Rubí va passar el matí amb els seus dos fills a Mercantic: “És la primera vegada que venim, me’l van recomanar i ens ha agradat molt”.

Les famílies encara tenen el dia d’avui per gaudir del Festival amb activitats des de les 10 del matí fins a la 13:45 que tindrà lloc l’activitat de tancament amb l’equip de l’Institut de la Infància. 

Notícies relacionades