Titelles, filosofia, cançó d'autora i molt més a l'Ateneu

A l'Ateneu ja estem tancant la programació de cursos i activitats pel 2020, però encara ens queda molt per gaudir aquest trimestre. Us presentem les activitats per aquesta setmana, i us convidem a donar un cop d'ull a www.ateneu.cat als monogràfics dels propers dies i als cursos de Nadal que hem preparat per al desembre!

Si et vas perdre les anteriors sessions del cicle Òpera entre copes, encara hi ets a temps de gaudir de la Zarzuela Doña Francisquita amb les explicacions del tenor Marc Sala i les actuacions de la soprano Anna Farrés, tot maridat amb una copa de vi del celler Albet i Noya. La cita d’aquest divendres 15 de novembre a les 19 h té un preu de 5€ (4€ per socis/sòcies de l’Ateneu i Apròpera), i cal inscripció prèvia.

El diumenge 17 acollim a les 11:30 h una de les activitats de la Mostra de Titelles que organitza Can Ninot. La Cia. Patawa ens presenta La Granja Menuda, un espectacle de titelles de llana per a nens de 0 a 3 anys. El preu de les entrades és de 7,5€ i s'han d'adquirir a www.canninot.cat.

A l'Ateneu celebrem el Dia Mundial de la Filosofia amb una xerrada gratuïta el dimarts 19 a les 19 h de l'Institut Filosòfic d'Autoconeixement sota el títol El patriarcat que encarnem i l'absència d'alegria, a càrrec de Nacho Bañeras.

I perquè no trobeu a faltar la música, La Cambra de l'Ateneu ens ofereix el dijous 21 a les 20 h un concert de la prestigiosa cantautora colombiana Marta Gómez, acompanyada pel guitarrista Diego Abarca. Una activitat gratuïta emmarcada en la programació amb motiu del 25N.

Divendres 22 a les 18:30 h acollim la presentació del llibre Les olors de la vida, on M Angels Piñols Torelló recull experiències sobre el sentit de l’olfacte. Estarà acompanyada per la doctora en Farmàcia Montse Moral, i l’entrada és gratuïta.

I per tancar aquesta intensa agenda, el dimarts 26 a les 19 h el col·lectiu poètic @versdonadona2 dirigirà la tertúlia literària del mes de novembre en un acte ple de sorpreses que vol ser més que un recital una acció poètica, i on estarà acompanyada pel col·lectiu de dones artistes de Sant Cugat Adventícies.

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

Notícies relacionades