Seguim amb els cursos i activitat cultural en línia!

Més de 120 cursos de l’Ateneu segueixen les classes en línia aquestes setmanes, i novament volíem subratllar l’esforç i la paciència de professorat, alumnat i equip tècnic per traslladar la passió, la professionalitat i els coneixements a les cases de tota la gent que segueix confiant en els nostres cursos i tallers. Sabem que és difícil seguir aprenent sense la calma i el contacte que ens ofereix la presencialitat, però també ens hem adonat que tot i la distància, no és tan difícil sentir el caliu de companys i professorat.

Tot i que les activitats culturals poden patir modificacions si les restriccions s’allarguen i us animem a seguir l’actualitat a la nostra web, us volem recordar que avui dimarts 10 a les 19 h podreu seguir via streaming  l’última de les xerrades dins del cicle Educar amb consciència que cada mes aprofundeix en una temàtica relacionada amb l’educació dels nostres fills i filles de la mà de Marta Butjosa. Avui parlarem sobre com preparar-nos per a l’adolescència dels nostres fills i filles, i l’enllaç per accedir a la videconferència serà aquest: https://meet.google.com/dqw-irvd-roq

Dijous 12 a les 20 h hem adaptat l’edició de novembre d’Òpera entre copes al format online i gaudirem amb el tenor Marc Sala dels secrets que s’amaguen darrere de La flauta màgica, de W. Mozart. La videoconferència es farà per Zoom i per poder rebre l’enllaç us heu d’inscriure en www.ateneu.cat/inscripcions. El preu de l’entrada és de 6€, 5€ en el cas de les persones sòcies de l’Ateneu o d’AprÒpera.

A més, des d’aquest dijous 12 de novembre fins al 16 de desembre podreu visitar a la sala d’actes de l’Ateneu l’exposició fotogràfica La Massane. Jose Casanova i Josep Casacuberta són els fotògrafs que van retratar en format analògic aquest bosc vell amb una biodiversitat extraordinària, ubicat a Argèles-sur-Mer. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, mantenint les mesures de seguretat.

A més aquest dissabte tenim una nova edició del Mercat de Pagès a la Plaça de Sant Pere. Ja sabeu que a més de fruites i verdures ecològiques i de proximitat, podeu comprar altres productes com formatge, pa i mel de consum responsable i proper!

Us animem a seguir l’agenda per saber si es podrà fer de manera presencial el Cercle d’Arts previst el dijous vinent, 19 de novembre, justament per parlar amb la flautista Patricia de No de la relació amor/odi de Mozart amb la flauta. Estigueu atents!

Notícies relacionades