Reprenem parcialment l’activitat presencial

A l’Ateneu aquesta setmana hem reprès les classes presencials de cursos i tallers amb menys de set alumnes seguint les indicacions del Pla d’obertura progressiva d’activitat. En aquest nou escenari també hem recuperat l’activitat cultural presencial, i us presentem l’agenda dels pròxims 15 dies:

Comencem una setmana carregada de simbolisme amb la celebració del 25N, el Dia contra les violències masclistes. A l’Ateneu hem organitzat, per una banda, l’activitat “Art i sororitat”, amb l’activista Eva Lafuente i la col·laboració de FIRART avui dimarts 24 de novembre a les 19 h. Es tracta d’una dinàmica de sororitat femenina, artística i històrica per retrobar-nos en l’essència del ser i del sentir femení en l’art al llarg de la història. Es farà de forma presencial (cal inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions) i també el podreu seguir en línia. Trobareu l’enllaç per accedir a la videoconferència a www.ateneu.cat.

Per completar la setmana gaudirem del concert d’Anna Andreu que presenta el seu primer disc en solitari dins del cicle “La cambra de l’Ateneu”.  A Els mals costums (Hidden Track, 2020) compta amb la col·laboració de la violinista Marina Arrufat, qui en aquesta ocasió toca la bateria, el teclat i fa els cors. El concert és gratuït i serà el dijous 26 a les 19 h i tot i que les entrades estan exhaurides, pots inscriure’t a la llista d’espera escrivint un correu a comunicacio@ateneu.cat.

El dissabte tenim una nova edició del Mercat de Pagès a la plaça de Sant Pere, una oportunitat per fer una compra saludable amb productes de proximitat i ecològics.

El dimarts dia 1 a les 19 h podrem per fi retrobar-nos els amants de la poesia de la Sylvia Plath per la segona sessió del cicle organitzat per l’Associació Gabriel Ferrater al voltant de la seva obra. La ponent i traductora Núria Busquet no podrà assistir de manera presencial, però projectarem la seva conferència i ens trobarem a l’Ateneu per poder comentar i compartir les reflexions al voltant de la poesia de Plath.

El dijous 3 de desembre a les 19 h farem una trobada amb Josep Casanova i Josep Casacuberta per fer una visita per l'exposició La Massane i compartir amb els visitants el procés de creació de les imatges: des de la pressa de fotografies en analògic fins a la seva ampliació manual al laboratori. Per poder acudir serà necessària inscripció prèvia a www.ateneu.cat/inscripcions. L'exposició fotogràfica es pot visitar a la sala d'actes fins al 16 de desembre. Consulta horaris a la nostra web.

 

Notícies relacionades