Nou programa de cursos i tallers a l’Ateneu!

El nou programa de cursos i tallers de l’Ateneu ja és al carrer, i el proper dilluns dia 2 comencen les inscripcions, que pots fer tan presencials com online. Una oferta de més de 200 cursos, tallers o monogràfics que t’oferim del 13 de gener al 3 d’abril.

Com cada trimestre, en tenim per a tots els gustos i per a totes les edats. Per aprendre a cuinar, per fer exercici, per parlar un altre idioma, cursos de fotografia, d’humanitats, de jardineria... I a més dels cursos habituals, enguany n’oferim gairebé una vintena de novetats.

Aquesta flexibilitat la trobaràs també als horaris, ja que l’Ateneu està obert ininterrompudament de nou del matí a deu de la nit de dilluns a divendres i de deu a una els dissabtes al matí. Per qui es pot escapar una estoneta a fer un curs al migdia, per qui arribi tard a la nit... o fins i tot per qui entre setmana no pot fer res, encara ens queden els dissabtes! Entra a www.ateneu.cat i consulta tota la nova programació, amb més d’una vintena de novetats.

Però encara ens queda molt per gaudir de la programació cultural per aquest trimestre. Divendres 29 a les 18.30 h inaugurem l'exposició "Firart. Paisatges, més enllà de la realitat", organitzada per Firart i en la que més de 30 artistes de l'associació cultural ens aproparan la seva particular visió del paisatge, que podrem gaudir fins al 3 de gener.

Ens acomiadem de novembre amb una nova edició del Mercat de Pagès a la Pça de Sant Pere de 9 a 14 hores, i arrenquem l’últim mes de l’any amb el cicle Òpera entre copes. Els dimarts 3 i 10 de desembre el tenor Marc Sala ens parlarà de l’òpera Cavalleria Rusticana i Pagliacci de P. Mascagni i R. Leoncavallo -encara queden places per la del dia 10!!- i el mateix dia 10 gaudirem de l’última pel·lícula de la Mostra del Film de Dones. Cuatreros, A. Carri, es projectarà als Cinemes de Sant Cugat a les 19.30 h amb entrada gratuïta!

Ets una entitat i vols tenir un espai com aquest? Subscriu-te a elCugatenc i, a més, tindràs quatre setmanes de publicitat a l'any i una subscripció gratuïta trimestral per a tots els socis i sòcies de l'entitat.

 

Notícies relacionades